Onyekuru: Ben Galatasaray ile anlaştım!

Aslan'ın ara transferdeki en önemli hedeflerinden Onyekuru, Arap kulüplerinden gelen son teklifleri, "Ben Galatasaray'la anlaştım" diyerek geri çevirdi.

Onyekuru: Ben Galatasaray ile anlaştım!
Onyekuru: Ben Galatasaray ile anlaştım!
GİRİŞ 05.01.2021 10:16 GÜNCELLEME 05.01.2021 10:16
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın üçüncü kez kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Henry Onyekuru, artık işin resmiyete dökülmesini bekliyor. Arap kulüplerinden gelen son teklifleri de, "Ben Galatasaray'la anlaştım" diyerek geri çeviren Nijeryalı yıldız, çalışmalarını takımdan ayrı olarak sürdürüyor. Monaco'dan ayrılmak için gün sayan 23 yaşındaki kanat oyuncusu, zorunlu satın alma maddesiyle sezon sonuna kadar kiralanacak. Fransız kulübüyle görüşmelerin sonunda olumlu bir zemine geldiği kaydedilirken, bonservis konusunun çözümü için pazarlık aşamasına geçildiği bildirildi. Monaco, sezon sonunda 7 milyon Euro talep ediyor. Galatasaray'ın teklifi ise 3 milyon Euro seviyesinde. Ancak kulübe yakın kaynaklar, iki tarafın da fedakârlık yapmasıyla bir orta yol bulunmasının çok yakın olduğunu dile getiriyor.

 

 

Aynı etkiyi bekliyorlar

Geçen sezon devre arasında gecikmeli de olsa Galatasaray kadrosuna katılan Onyekuru, o zaman kendisi gibi yeni transfer olan Saracchi ile birlikte müthiş bir uyum yakalamış ve kısa sürede Cim Bom'u şampiyonluk potasına sokmuştu. Hızlı hücumlar konusunda sıkıntılar yaşayan Galatasaray'da, teknik patron Fatih Terim, Onyekuru'nun yine benzer bir etki yaratacağına inanıyor. Bu sezon Fransa Ligi'nde sadece 4 karşılaşmaya çıkan ve ciddi bir maç eksiği bulunan genç yıldız ise bireysel antrenör eşliğinde fiziksel yüklemeler yaparak kendisini zorlu maratona hazırlıyor. (Fanatik)

 

 

YORUMLAR 12
  • KARTAL 3 yıl önce Şikayet Et
    Andon karakterli idi, kendini yere atmıyor diye eleştirildi. Bu taklacıya karşı çıkan bir tane GS'li olmayacak mı?
    Cevapla
  • TATAR REMİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Gel git gel git başımız döndü.
    Cevapla
  • KADIOGLU 3 yıl önce Şikayet Et
    Degil on-yekuru... bin-yekuru yu da alsak bi nane olmaz galatasaray dan
    Cevapla
  • EmirCan 3 yıl önce Şikayet Et
    vede Salih Ucan Ahmed Musa Onyekuru biten transferler Muslera Linnes Marcao Emin Sarachhi Taylan Onyekuru Belhanda Arda Turan Ahmed Musa Diagne
    Cevapla
  • bayırbucak 3 yıl önce Şikayet Et
    şimdi fener demiştirki öyle de ama bize imza at açıktan para verelim. zaten maddi başarımız yok her zamanki gibi pisikolojik başarı ile yetinelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle