Falcao krizi! Transferi tehlikeye girdi

Yeniden sakatlanınca Inter Miami'ye transferi tehlikeye giren Radamel Falcao'nun durumu, menajeriyle yapılacak görüşme sonrası belli olacak.

Falcao krizi! Transferi tehlikeye girdi
Falcao krizi! Transferi tehlikeye girdi
GİRİŞ 05.01.2021 09:54 GÜNCELLEME 05.01.2021 09:55
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da teknik heyetin 'aman yeniden sakatlanmasın' düşüncesiyle riske etmediği ve kendisini hazır hissedene kadar da sahaya sürmediği Radamel Falcao'nun sakatlanması tüm hesapları altüst etti.

RİSKE GİRMEDİLER AMA...

Sarı kırmızılı yönetim, yıllık garanti ücreti 5 milyon Euro olan Kolombiyalı futbolcuyu ara transferde elden çıkarmayı planlıyordu. Bu nedenle de kendisine tolerans gösterildi. Sakatlığının transfere engel olmaması adına, kendisine "Tamamen iyileşene kadar bekle" denildi.

2 AY DÖNMESİNİ BEKLEDİLER

Falcao da 2 aylık tedavi sonrasında, "Oynamaya hazırım" deyince Trabzon maçının son 5 dakikasında sahaya sürüldü. Antalyaspor karşılaşmasının ikinci yarısında oyuna giren Kolombiyalı, sağ üst adalesinden 9. kez sakatlanınca oyunda sadece 29 dakika kalabildi.

TRANSFER TEHLİKEDE

Ocak ayındaki maçlarda oynamayacak olan Falcao'nun Amerika'ya transferi de bu sakatlıkla tehlikeye girdi. Inter Miami'nin istediği futbolcunun durumunu netleştirmek için menajeriyle bir görüşme yapılacak ve ondan sonra yol haritası belirlenecek. (Hürriyet)

 

 

YORUMLAR 7
  • EREN 3 yıl önce Şikayet Et
    gecen gun bir yerdr bır yzı okudum"AKDAŞIM FALCAO NUN FIRMASINI ALMIŞ ODAN DAHA COK GIYDI FORMYI" cok guldum cok hosuma gıttı guzel espiri
    Cevapla
  • K.Maraşlı İsmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun bu yöneticilere. Paralar kendi ceplerinden çıkmıyor ki. Spor bakanı da bu işe el atmadı. Yazık bu milletin paralarına. Duyun sevgili devlet büyükleri duyun sesimizi. Ülkenin paraları çarçur ediliyor.
    Cevapla
  • Alternatif çözüm 3 yıl önce Şikayet Et
    Falcao futbol oynamaya gelmemiş diyorlar öyle gözüküyor ama bu oyuncunun illaki futbol mu oynaması gerekiyor Dizilerde filmlerde Reklamlarda tv showların oynayabilir parasını bir şekilde çıkartmasını sağlamalı Galatasaray yönetimi asıl yöneticilik budur. Sorunlara çözüm getirebilmektir.
    Cevapla
  • Konyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    İş güzar yöneticilerimiz böyle bir sözleşme yaparsa adam yattığı yerden para alır neden gitsin niye kendini riske etsin yap sezonun şukadarında oynamazsan para yok.diye gelmezmis ozaman gelmezse gelmesin bu paraları sokakta mı süpürüyorlar
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    ozamqnda sana gelmez kardes
    Cevapla
  • Fanatik 3 yıl önce Şikayet Et
    2 sezonudur şampiyonluk falcao ve diagne yüzünden gitti iyi golcü olmasa sonuç bu,hemen gonderilmeli
    Cevapla
  • Gs yönetimi 3 yıl önce Şikayet Et
    Tamam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle