Arda Turan'dan Omar ve kırmızı kart patlaması!

Süper Lig'de Antalyaspor ile 0-0 berabere kalan Galatasaray'da Arda Turan açıklamalarda bulundu.

Arda Turan'dan Omar ve kırmızı kart patlaması!
Arda Turan'dan Omar ve kırmızı kart patlaması!
GİRİŞ 02.01.2021 21:30 GÜNCELLEME 02.01.2021 21:32
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Arda Turan, Antalyaspor'la 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

 

 

Arda Turan'ın açıklamaları şöyle:

"Cezalı duruma düştüğüm için çok üzgünüm. Aklımda 3 sarı kartla bu oyunu oynayamam. Sarı kartı unutuyorum. Refleksti. Lig uzun maraton. Bu takımın 24 oyuncusu da ilk 11 oyuncusu. Konya'da bu eksikliği göstermeyeceklerdir. Rakip kapatmaya yönelik oynadık. Bireysel yetenekleri kullanmalıydık. Kısıtlı şansları değerlendiremedik. Oynamaya yönelik planımız var. Kaybedilen bazı puanlar, geleceğe yönelik kazançlar oluyor. Zor şartlarda sahaya çıktık" 


"Omar'ın başına talihsiz bir olay geldi. Hayat bizim kontrolümüzde değil her zaman, biz bunu bazen anlamakta zorluk çekiyoruz. Bu yaşanan olay bize çok ders veriyor. Kardeşimize çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde önce yaşamına, sonra mesleğine geri dönebilir. Omar'ın o olaydan sonra bir fotoğrafı yayınlandı. Bir hasta gördüğümüzde, bir sıkıntısı olanı gördüğümüzde sağlık çalışanıysanız başını okşar, elini tutarsınız ama fotoğrafını çekmezseniz. Ailesi, sevdikleri var. Sosyal medyanın sanal hali gerçek duyguları uzaklaştırdı. Kardeşimizin öyle gösterilmesi bizi derinden yaralandı. İnsanların vicdanına bırakıyoruz. Sosyal medya bazen cesaretlendirebiliyor ama insan yaşamına saygı. Takım arkadaşınız ailenizden, eşinizden daha çok gördüğünüz biri oluyor. Kardeşten öte oluyor. Bu bizi yaraladı"


"Mücadeleden ötürü takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 10 kişi kaldıktan sonra Galatasaray'a yakışan şekilde oynamaya çalıştık. Futboldaki müdahaleleri durdurursanız hepsi kırmızı kart. Marcao'nun hareketi belki kırmızı karttır ama Emre'nin hareketi durdurmak için. Sakatlamaz o hamle. Hakemler futbolu oynatmalı. Futbol öğrenilmeli. Futbolun bir ruhu, bir gerçekliği vardır. Her darbe faul, penaltı değildir. Sadece Galatasaray değil, her takım için geçerli olmalı. Sonuç olarak 1 puana kazanç olarak bakmıyoruz. İleride işimize yarar" 

 

 

YORUMLAR 9
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    4.hakeme kafa atan Arda efendi.....
    Cevapla
  • bjk 3 yıl önce Şikayet Et
    gs 2 tane kirmizi ni yediler 1 tane kirmizi cikti
    Cevapla
  • Cimbom 3 yıl önce Şikayet Et
    Emre Kilinc bile sucunu kabul etti sen ne konusuyorsun yaranmak icin.
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    bu kirmiziyi haketti ama vermediler emre haketmedi ona verdiler marcao haketti vermediler bu nasil iştir arkadaş
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş iddaa çıktı çıkalı futbolda ahlak kalmadı artık taraftarlar oyuncuları rahat bırakmalı onların hiç bir suçu olduğunu ben kabul etmiyorum herşey anlaşmalı bunun adına şike de diyebilirsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle