Galatasaray'da gündem transfer!

Galatasaray'ın devre arası transfer politikası şekilleniyor. İşte ara transfer döneminde düşünülen futbolcularla ilgili yaşanan son detaylar.

Galatasaray'da gündem transfer!
Galatasaray'da gündem transfer!
GİRİŞ 31.12.2020 12:26 GÜNCELLEME 31.12.2020 12:54
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

UEFA Finansal Fair Play anlaşması halen devam eden ve futbolcu satmadan alamayan sarı-kırmızılılar öncelikle satış listesini belirlemek için çalışıyor. Öte yandan, 5 Ocak 2021'de başlayacak ara transferde kadroyu güçlendirmek için kolları sıvayan Galatasaray yönetiminin son günlerde adı kulüple anılan ve Atletico Madrid'le sözleşmesini fesheden İspanyol forvet Diego Costa için ısrarcı olmadığı öğrenildi.

Sarı-kırmızılılar, Kasımpaşa'nın orta sahası Aytaç Kara için ise oyuncunun kulübüyle tamamıyla ilişiğinin kesilmesini bekliyor. Diğer taraftan, Galatasaray'da kiralık oynarken geçen sezonun sonuna doğru kulübü Monaco tarafından geri çağrılan Henry Onyekuru, sarı-kırmızılı formayı tekrar giymek için menajeri aracılığıyla haber gönderdi. Ancak, Nijeryalı forvetin bonservisinin yüksek olması nedeniyle transferinin gerçekleşmesi şu aşamada zor görünüyor.

Sarı-kırmızılılarda iç transferde ise gözler Younes Belhanda konusunda yaşanacak gelişmelerde. Sezon başı sorunlu futbolcu haline gelen ve performansı yüzünden sürekli eleştirilen Faslı orta sahanın sezon sonu bitecek olan mukavelesini uzatmak istediğini bizzat kendisinin yönetime ve teknik ekibe bildirdiği, menajerinin de deneyimli oyuncunun kulüpte kalması için devrede olduğu belirtildi. Maaşında indirim yaparak yeni sözleşmeye imza atmak isteyen Belhanda'nın takımda kalması için teknik direktör Fatih Terim'in onay verdiği ve topu yönetime attığı gelen bilgiler arasında.

 

 

YORUMLAR 10
  • Hasanbb 3 yıl önce Şikayet Et
    Büyük olan GS dır. Şu adam takımda kaldıkça futboldan uzaklaşıyorum.
    Cevapla
  • Hasanbb 3 yıl önce Şikayet Et
    Cimbombom şimdi iyi dinle; ben Monaco maçını tribünden izlemiş hasta gs lıyım. Sana o zaman vitamin verecek portakal ağacı henüz dikilmemişti bence.Boş konuşma.Terimi sevmiyorum. Büyük ola
    Cevapla
  • Cimbombom 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerli uzaaa
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    sometimes what can i do
    Cevapla
  • Can 3 yıl önce Şikayet Et
    Gündemi değiştirmek için yapılan tranasferler. Gs'ın en büyük transferleri hakemlerdir.
    Cevapla
  • Muharrem 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan sende
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    şike yapacaklar yine...
    Cevapla
  • Puha 3 yıl önce Şikayet Et
    Şikeyle yargılanalar şikeden bahsediyor
    Cevapla
  • EmirCan 3 yıl önce Şikayet Et
    gelecekler listesi yani yerlilerden simdiden hayırlı olsun Aytac Kara Hüseyin Acar Salih Ucan yabancılardan ise onyekuru ahmed musa ve Diego Costa gidecekler yerli ve yabanci sener ozonfor etebo falcao kiralik seidikeira Sene Sonu Şampiyon Kadromuz Muslera Omar Emin Marcao Sarachhi Taylan Onyekuru Emre Kilinc Arda Turan Ahmed Musa Diego Costa 4 2 3 1
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle