Galatasaray'ın 2021 transfer hedefi Diego Costa!

Devre arasında Radamel Falcao ve Mbaye Diagne'yi göndermek isteyen sarı-kırmızılı yetkililer, Atletico Madrid'in satış listesine koyduğu Diego Costa'yı transfer edebilmek için düğmeye bastı.

Galatasaray'ın 2021 transfer hedefi Diego Costa!
Galatasaray'ın 2021 transfer hedefi Diego Costa!
GİRİŞ 28.12.2020 18:55 GÜNCELLEME 28.12.2020 18:59
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Falcao'nun bitmeyen sakatlığı, Diagne'nin istikrarsız performansı sonucu Galatasaray'ın yeni forveti Oğulcan Çağlayan olurken, sarı-kırmızılı kulübün, taraftarını çok heyecanlandıracak bir transfer hamlesi düşündüğü ortaya çıktı: DİEGO COSTA!

 

 

OYUNCUYLA TEMASA GEÇİLDİ, İLK SİNYALLER OLUMLU

Atletico Madrid, Diego Costa'nın sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmama kararı aldı. Hem Falcao hem Diagne'den kurtulmak isteyen Galatasaray da bu iki oyuncunun boşluğunu Brezilya asıllı İspanyol forvet ile doldurmayı planlıyor.

 

 

Luis Suarez geldikten sonra İspanyol devinde forma şansı azalan yıldız oyuncuyla temasa geçildiği ve olumlu sinyaller alındığı öğrenildi.

DİAGNE'Yİ GELEN İLK TEKLİFE SATMAYA HAZIR

Arda Turan'la A.Madrid'de birlikte oynayan Diego Costa, Trabzon galibiyetinden sonra zafer fotoğrafı paylaşan Arda'yı tebrik etti.

İsmi Inter Miami ile anılan Falcao'dan bonservis beklentisi olmayan Cimbom, Diagne'yi Körfez ülkelerinden gelecek ilk teklife satmaya hazır. Devre arasında bu operasyon gerçekleşirse, Diego Costa için şartlar zorlanacak. Aksi halde sezon sonunda serbest kalması beklenecek. (Sabah)

 

YORUMLAR 22
  • EmirCan 3 yıl önce Şikayet Et
    gelecekler listesi yani yerlilerden simdiden hayırlı olsun Aytac Kara Hüseyin Acar Salih Ucan yabancılardan ise onyekuru ahmed musa ve Diego Costa gidecekler yerli ve yabanci sener ozonfor etebo falcao kiralik seidikeira Sene Sonu Şampiyon Kadromuz Muslera Omar Emin Marcao Sarachhi Taylan Onyekuru Emre Kilinc Arda Turan Ahmed Musa Diego Costa 4 2 3 1
    Cevapla
  • efe 3 yıl önce Şikayet Et
    geçin bu adamı işe yaramaz benden söylemesi. 3 maçta bir kırmızı görür. gomisi al daha iyi
    Cevapla
  • mahmut23 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu da mı gol değil
    Cevapla
  • Mustafa54 3 yıl önce Şikayet Et
    Büyük takımlar oldu avrupanin yaşlı futbolcu çöplüğü gelen kulübün tapusu veriliyor gönderirken yalvarıyoruz ne olur tapuyu geri verin biz üste para verelim diye.
    Cevapla
  • Erol 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu alır sanız ikinci falkao Faslı başlar yazık deyilmi bu kulübe buna para veren yönetici allah sen den sorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle