Galatasaray'dan transfer çalımı! 2,5 yıllık anlaşma...

Galatasaray Beşiktaş'ın da gündeminde olan Kasımpaşalı orta saha Aytaç Kara ve kulübüyle 2,5 yıllık anlaşmaya vardı. 27 yaşındaki oyuncu Sarı-Kırmızılı takımın devre arasındaki ilk transferi olacak.

Galatasaray'dan transfer çalımı! 2,5 yıllık anlaşma...
Galatasaray'dan transfer çalımı! 2,5 yıllık anlaşma...
GİRİŞ 28.12.2020 11:51 GÜNCELLEME 28.12.2020 12:25
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in lideri Galatasaray devre arası transfer dönemine hızlı giriyor. Sarı-Kırmızılı takım bir süredir görüşme halinde olduğu Kasımpaşa forması giyen Aytaç Kara ve kulübüyle anlaşmaya vardı. 27 yaşındaki futbolcu Sarı-Kırmızılı takımın devre arasındaki ilk transferi olacak.

 

 

Bonservissiz gelecek!

Galatasaray Aytaç Kara için Kasımpaşa ve oyuncuyla anlaşmaya vardı. Kulübüyle sezon sonunda sözleşmesi bitecek Aytaç için bonservis bedeli ödenmeyecek. Kısa süre içinde Aytaç ile 2.5 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.

 

 

Beşiktaş istedi! Galatasaray'ı tercih etti...

Beşiktaş da Aytaç Kara ile yakından ilgilendi ancak oyuncunun tercihi Galatasaray oldu. Aytaç'ın bu tercihinde Fatih Terim'in etkisi olduğu öğrenildi.

Son maçına çıktı!

Bu sezon Süper Lig'in ilk yarısında Kasımpaşa formasıyla 12 maça çıkan orta saha oyuncusu 12 maçta 2 gol, 2 de asist yapmıştı. Başakşehir ile 2-2 kalan Kasımpaşada maçın 43. dakikasında kırmızı kart gören Aytaç Kara takımıyla son maçına çıkmış oldu.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 18
  • ayhan01 3 yıl önce Şikayet Et
    çalıma bak be ne zaman Beşiktaş in gundemine gelmiste transfer calimi olmus
    Cevapla
  • EmirCan 3 yıl önce Şikayet Et
    bu daha başlangıç sirada Onyekuru Ahmed Musa Salih Ucan var
    Cevapla
  • Geçelim 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence çalımı kendilerine atmışlar gibi.
    Cevapla
  • GS lı 3 yıl önce Şikayet Et
    Her türlü eleştiriyi yaptığınız takım şu anda her şeye rağmen lig lideri.Sizde taraftarsınız öyle mi.Kimin değirmenine su taşıdığınızın farkındamısınız
    Cevapla
  • Li On 3 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonluk yolunda forma rekabetini artırır. Aytaç bu ligi tanıyan, hala iş yapabilecek bir oyuncudur diye düşünüyorum. Örnek : Adem Büyük.. An kötü ihtimalle forma rekabetini artırsa dahi 11 deki orta sahaların formunu bir üste taşıması demektir. Kaldı ki ligin 2. yarısında yapılacak onlarca maç programı için ziyadesiyle gerekli. Hem pandemi dolayısıyla TFF takımlara kadroyu artık 35 kişiden oluşturabileceğini tebliğ etmişken, hem yerli, hem bonservisi elinde hem de lig tecrübesi olan bir Aytaç KARA Galatasarayımıza hayırlı olsun diyorum. Taylan'ın yokluğunda ya da bazen birarada bence iş yapacaktır...
    Cevapla
  • Sağlıkçı 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın hocalarım bu pandemi hakkında da değerli bilgilerinizi alabilirmiyiz
    Cevapla
  • GS li 3 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum hocam çok doğru tespitlerde bulunmuşsunuz. Bu arada hazır bir oyuncu. İlk yarı takımının bir çok maçında 11 de çıkmış bir oyuncudan bahsediyoruz. Yani hazır gelecek. Yok sakat mı, yok form tutar mı vesaire derdi yok. Çıkar antrenmanlara bak performansına. Bence tam yerli rotasyonu için de tam isabet olmuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle