Terim'den tahkime 'Antikor' savunması!

Karagümrük maçı sonrası sahaya girdiği için 2 maç ceza alan Fatih Terim, Tahkim’e “Tribünde test yaptırmayan 100 kişi vardı. Sağlığım için sahaya girip stattan çıktım” diyerek kendini savunacak.

Terim'den tahkime 'Antikor' savunması!
Terim'den tahkime 'Antikor' savunması!
GİRİŞ 26.12.2020 14:58 GÜNCELLEME 26.12.2020 14:58
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Fatih Karagümrük maçında hakemle yaşadığı sözlü tartışma sebebiyle tribüne gönderilen ve 3 ayrı maddeden Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilen Fatih Terim’e 5 maç ceza verildi. Cezaya itiraz edecek olan Terim’in savunması ortaya çıktı. Tecrübeli teknik adam, tribünde test yaptırmayan 100 kişi olduğunu ve o yüzden sahaya girerek stattan ayrıldığını öne sürecek.

Terim itirazı bizzat kendi yapacak

Takvim gazetesinin haberine göre, Karar, Galatasaray’da büyük tepkiyle karşılandı. Sarı-Kırmızılılar, PFDK'nın 5 maçlık men cezasına itirazda bulunacak. Ayrıca Fatih Terim'in, Tahkim Kurulu'ndan duruşmalı savunma talebinde bulunacağı ve cezaya itirazı bizzat kendisinin yapacağı öğrenildi.

Maç sonrası sahaya girdiği için 2 maç ceza alan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in Tahkim’e “Tribünde test yaptırmayan 100 kişi vardı. Sağlığım için sahaya girip stattan çıktım” diyeceği söyleniyor.

Antikor üretme süresi bitti

67 yaşındaki teknik adam ayrıca antikor üretme süresinin bittiğine dair doktor raporunu da Tahkim Kurulu'na sunacak. Terim 5 maçlık cezasının 3 maça inmesini kuruldan talep edecek.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 21
  • Hayat 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalana bak.Git tek başına bir yerde izle.
    Cevapla
  • Mustafa54 3 yıl önce Şikayet Et
    Ömür boyu men zaten sen herşeyi kendin yapıyorsun iyisi kendi hanene yazıyorsun kötüleri hakeme yönetime futbolculara şu an Trabzon maçına bakıyorum takımda bir dayanışma var en azından mücadele var doldur boşalt yok. Demekki dönmesen dahada iyi olacak kendi yarım dakka oynatılan oyuncularda şans bulacak daha iyi olacak.
    Cevapla
  • osi 3 yıl önce Şikayet Et
    al bir tane daha fatih terim olmasa o topçuların yarisi oynamaz. birsey bildiğin yok ancak sallıyon.
    Cevapla
  • Fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Komedi başladı durmaz fatih zerim suzmaz
    Cevapla
  • DERMİŞİM 3 yıl önce Şikayet Et
    valla çok garip bir savunma olur. arkasında bir sürü soru oluşacak bir savunma en basidi gittiğin tribünde 100 tane test yaptırmayan adam vardı niye gittin mesela
    Cevapla
  • osi 3 yıl önce Şikayet Et
    hakem gonderdi cok bilmiş
    Cevapla
  • Antiterim 3 yıl önce Şikayet Et
    Mesela yani.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle