Dilmen: Galatasaray 4 transfer yapacak!

Rıdvan Dilmen, "Galatasaray minimum 4 oyuncu transfer edecek.. Fatih Hoca'nın kafasında olmayan oyuncularla devam ettiğini görebiliyorum" dedi.

Dilmen: Galatasaray 4 transfer yapacak!
Dilmen: Galatasaray 4 transfer yapacak!
GİRİŞ 22.12.2020 23:28 GÜNCELLEME 23.12.2020 00:38
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray 'ın Göztepe'yi 3-1 mağlup ettiği maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Galatasaray mükemmel bir futbol oynadı. Son dakikada golü atsalar gol farkıyla lider olacaklardı. Marcao'nun yokluğunda sol stoper oynayan Luyindama'nın %100 hazır olmadığını görebiliyorum. Yenilen golde kademeye girdi ama topu çıkaramadı" dedi.

 

 

"Galatasaray'da en son kapris yapacak oyuncu Diagne'dir"

Dilmen ayrıca, "Diagne zaten topu tutabilen bir oyuncu değil, çıkarken kapris yapıyor ama doğru bir değişiklik. Oyuncular çıkarken kapris yapar ama Galatasaray'da en son kapris yapacak oyuncu Diagne'dir. Hocan sana hep şans veriyor. Galatasaray minimum 4 oyuncu transfer edecek. Falcao ya da Diagne satılabilirse, iyi oyuncular gelecektir. Fatih Hoca'nın kafasında olmayan oyuncularla devam ettiğini görebiliyorum. Arda Turan lider oyuncu gibi oynadı, futbolundan keyif aldırdı. Galatasaray'ın hücumunda rakibin başı döndü. Mete Kalkavan'ın küçük hataları oldu ama onu da görmedik. VAR hakeminin varlığını hissetmedik, bu da güzel. Göztepe'de Halil Akbunar'a hayran kaldım, bu akşam iyi oynadı" dedi.

 

 

"Hükmen mağlubiyet fikrine prensip olarak karşıyım"

TFF'nin hükmen mağlubiyet kararıyla ilgili de konuşan Dilmen, "Hükmen mağlubiyet fikrinin içini doldurmak lazım. Hükmen mağlubiyet fikrine prensip olarak karşıyım. Emsal yoksa bu uygulamanın son derece yanlış olduğunu düşünüyorum. MHK'den, Gaziantep FK - Fenerbahçe maçında Mete Kalkavan ile Cüneyt Çakır'ın arasında sorun oldu iddiasına çok güzel cevap geldi. Bu akşam Cüneyt Çakır ile Mete Kalkavan'ı ayırmadı. Bu da çok güzel cevap oldu" dedi.

YORUMLAR 7
  • kurt 3 yıl önce Şikayet Et
    fenerden ne haber.
    Cevapla
  • yalnız 3 yıl önce Şikayet Et
    buna ne oluyorki sanane kaç topçu alırsa alır
    Cevapla
  • luyindama harika 3 yıl önce Şikayet Et
    10 üzerinden 10 u hak eden bir oyuncu vardı sahada. luyindama. mükemmel bir maç oynadı. kutluyorum kendisini. helal olsun aldığı her kuruş. kaptan arda ve taylan başta olmak üzere tüm takımı kutlarım. kaptan ardanın yuvaya dönmesi takımı güçlendirdi.
    Cevapla
  • Ragıp 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu yılların kalite topçularındansın. Yokmu senin başka işin gücün. Ne bilim antrenörlük falan yapsan. Milletin işine gücüne karışmadan. Boş boş konuşup,Onu bunu çekiştirmesen.Yok bu işte daha iyi para var dersen onu bilmem.
    Cevapla
  • Kızıldereli 3 yıl önce Şikayet Et
    Paraya ihtiyacımı varki
    Cevapla
  • bayram 3 yıl önce Şikayet Et
    eleştiri en kolay iştir rıdvanda onu yapıyor. iyide para alıyor ne yapsın ağrısız başını ağrıtsın
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    sahada 18 kişi olurlar artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle