Fatih Terim kırmızı kart gördü

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, hakem Mustafa Öğretmenoğlu'na gösterdiği tepkiler sonrasında kırmızı kart görerek tribüne gönderildi.

Fatih Terim kırmızı kart gördü
Fatih Terim kırmızı kart gördü
GİRİŞ 18.12.2020 21:18 GÜNCELLEME 18.12.2020 21:58
Bu Habere 161 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Fatih Terim, Fatih Karagümrük maçının 69. dakikasında hakem Mustafa Öğretmenoğlu tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Terim çıkarken Öğretmenoğlu’na "Akşam anlat herkese Fatih hocayı attım diye" söyleminde bulunarak tepki gösterdi.


Süper Lig’in 13. haftasında Fatih Karagümrük’e konuk olan Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim kırmızı kart gördü. Mücadelenin 69. dakikasında Linnes'e yapılan müdahale sonrasında maçında hakemi Mustafa Öğretmenoğlu oyunu devam ettirdi. Bu kararının ardından itiraz eden Arda Turan’a sarı kart gösterdi. Bunun ardından Fatih Terim, Öğretmenoğlu’na itirazlarda bulundu ve "Sen nasıl hakemsin" diyerek tepki gösterdi. Daha sonra Mustafa Öğretmenoğlu, deneyimli teknik adama kırmızı kart göstererek oyuna dışına gönderdi.

Fatih Terim daha sonra tepkisine devam ederek, "Maçı katlettin, onların da hakkını yiyorsun. Sen anca bekçi olursun. Futbolu bilmiyorsun. Akşam anlat herkse Fatih hocayı attım diye terbiyesiz, ahlaksız" diyerek dışarı çıktı.

Terim mücadeleyi tribünden takip etti.

YORUMLAR 161
  • Boyraz 3 yıl önce Şikayet Et
    Takımın penaltı hariç pozisyonu yok.Hakemi bahane ederek Galatasaray taraftarı üzerine oynuyor.Çunku medyadaki gücüne güveniyor.Okanin şampiyonlar liginde oynattığı futbola bakın bir de Fatih Terimin oynattığı futbola.
    Cevapla
  • Nazik 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir sonraki maçları etkilemek için hakemlere baskı taktiği
    Cevapla
  • Sığır Tüccarı 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim bas git. Vatandaş senden ve hareketlerinden bıktı.Esir aldınız bu ülkeyi. Kırk yıldır her gün seni görmekten hasta olduk...
    Cevapla
  • Fanatik 3 yıl önce Şikayet Et
    Verin en az 3 maç ceza, kim bu adam yahu kendini ne sanıyor.
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    3 maç az olur. Bence 10-12 olmalı.
    Cevapla
  • pilot50 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına yok bir kababcı Selo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle