Belhanda kararını verdi! Menajeri harekete geçti

Younes Belhanda, Galatasaray ile sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatabilmek için menajerini devreye soktu. Yıllık 3 milyon 350 bin Euro olan ücretinde indirime gitmeye hazır olduğunu belirtti.

Belhanda kararını verdi! Menajeri harekete geçti
Belhanda kararını verdi! Menajeri harekete geçti
GİRİŞ 16.12.2020 12:28 GÜNCELLEME 16.12.2020 13:53
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Younes Belhanda bir türlü taraftarla yıldızı barışmasa da Galatasaray'da kalmak istiyor. 2017 yılında Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımından gelen ve 4 yıllık sözleşmeye imza atan Faslı yıldızın mukavelesi sezon sonunda bitiyor.

 

 

Yıllık 3 milyon 350 bin Euro garanti para alan Belhanda'nın Sarı-Kırmızılı takımda kalabilmek için maaşında indirim yapma teklifiyle yönetimin kapısını çalacağı öğrenildi.

30 yaşındaki oyuncunun menajeri D'Avila'ya yeni sezon için şartlarını ilettiği ve Galatasaray Yönetimi ile masaya oturmasını istediği kaydedildi.

 

 

Tekliflere bakılacak

Yönetimin ise pandemi döneminde Feghouli ile birlikte maaş indirimini kabul etmediği iddia edilen Belhanda'nın takımda kalıp kalmaması konusunda acele etmediği bildirildi.

Geçen sezonun devre arası ile yaz döneminde satmayı düşündüğü Belhanda konusunda beklediği teklifi alamayan yönetimin devre arasında yaşanacak transfer gelişmelerine göre karar vereceği bildirildi.

Belhanda'nın yeni sözleşme şartları ile Fatih Terim'in görüşüne göre bir yol haritasının çizileceği kaydedildi.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 17
  • xyz 3 yıl önce Şikayet Et
    senede 30 maç oynasa maç başına 1 milyon tl den fazla alıyor bonusları hariç gidermi bir yere bu futbolu yasaklayacaksın ülkede ülke sanayisi turizmi kırk takla atıyor ülkeye 3-5 dolar sokmak için futbol kulüpleri kürekle saçıyorlar ülke dışına euroları vergi vermezler bunun gibi muptezellere saçarlar paraları
    Cevapla
  • sivaslı cengo 3 yıl önce Şikayet Et
    böyle kibirli bencil topcular yüzünden genclere yer verilmiyor biran önce gönderilmeli
    Cevapla
  • Erhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayın 10 numarası asla olamaz taraftar üstüne para verir kulübe gitsin diye Fatih hoca hala neden niçin niye alır daha kadroya
    Cevapla
  • Akın 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama o kadar parayı verenin aklından şüphe ederim
    Cevapla
  • xyz 3 yıl önce Şikayet Et
    bulmuş yağlı kapıyı bırakır mı tabi 3 milyon 350 bin euro garanti para 1 milyondan fazla edecek topçu değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle