Mbaye Diagne Belçikalılar'ı pişman etti!

Galatasaray'ın forveti Mbaye Diagne, bu sezonki performansıyla kendine geldi, geçen sezon kadro dışı bırakan Belçikalılar'ı pişman etti.

Mbaye Diagne Belçikalılar'ı pişman etti!
Mbaye Diagne Belçikalılar'ı pişman etti!
GİRİŞ 14.12.2020 10:35 GÜNCELLEME 14.12.2020 10:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de peş peşe galibiyetlerle moraller tavan yapan Galatasaray'da golcü yıldız Mbaye Diagne ön plana çıktı. Senegalli forvetin bu performansı Belçikalılar'ı pişman etti.

 

 

Kaydettiği 30 golle 2018-19 sezonunda Süper Lig gol kralı olmasına karşın sarı-kırmızılılarda göze girmekte zorlanan ve geçtiğimiz sezon kiralık transferle takımdan uzaklaştırılan Diagne, özellikle son haftalarda vites artırdı son üç lig maçının tamamında fileleri havalandırdı.

Avrupa Ligi elemeleri ile birlikte bu sezon şu ana dek attığı gol sayısı yediye ulaşan Mbaye Diagne'nin başarı grafiği Belçika'da da çok yakından takip ediliyor.

 

 

Kadro dışı bırakılmıştı

29 yaşındaki forvet geçen sezon formasını giydiği Brugge'de iyi bir başlangıç yapıp golleriyle takımına katkı sağlamasına karşın, Paris Saint Germain maçında izinsiz olarak attığı penaltıyı kaçırmasıyla Şampiyonlar Ligi'nden elenmelerinin sorumlusu olarak gösterilip süresiz kadro dışı bırakılmıştı.

Belçika basınında yer alan haberlerde golcü oyuncunun bu sezon Galatasaray'daki başarılı performansı sürekli olarak yer alıyor.

Senegalli santrforun formunun her geçen yükselmesinin bir pişmanlığa da yol açmaya başladığı, ülke basınında yer verilen haberde ortaya çıktı.

İşte o satırlar...

"Biraz sabır gösterilse..."

"Club Brugge'deki dönemine aslında iyi başlamış, golleriyle katkı sağlıyordu. Ancak penaltı hadisesinin ardından bir daha forma şansı verilmedi. Lacivert-siyahlılar Diagne'ye biraz daha sabır gösterseler belki daha iyi olacaktı. Galatasaray'da son 3 maçında 5 gol attı. Sahada olduğu kadar antrenmanlardaki tavrından da memnun olan hocası Fatih Terim'in gözüne girmeyi başardı."

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 3
  • Belçikalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Günün fıkrası...Diagne Belçikalıları pişman etti... :)
    Cevapla
  • Futbolsever 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya yok be kardeşim bu adam Galatasarayin forveti değil. Attığı gollerden çok atamadiklarina bir bakın . Leblebi gibi golleri kaçırıyor . Ha bazen bunu da herkes atamaz denilecek goller atıyor lafım yok . Ama Galatasarayin forvetinin o kadar gol kaçırma lüksü yok .
    Cevapla
  • Mevlüt 3 yıl önce Şikayet Et
    Birde Belçikalılara sormak lazım gerçekten pişmanlar mı? Müşteri bulsa da satsa cim Bom
    Cevapla