Galatasaray'da gündem Younes Belhanda

Faslı oyuncunun, sözleşmesi sona eriyor. Sarı-kırmızılı ekibin Belhanda ayarında bir ismi alması zor görünüyor ama yeni sözleşme konusunda kafalar karışık.

Galatasaray'da gündem Younes Belhanda
Galatasaray'da gündem Younes Belhanda
GİRİŞ 13.12.2020 10:40 GÜNCELLEME 13.12.2020 10:41
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

2017 yılında sarı-kırmızılı takıma transfer tecrübeli futbolcunun, sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ve takımda kalıp kalmayacağı konusunda belirsizlik yaşanıyor. Galatasaray forması altında 4 sezonda 113 maça çakan Belhanda, 17 gol atarken 24 de asist yaptı. Hemen hemen her sezon performansı tartışma yaratırken takımda kalması gerektiğini söyleyen de 'zamanını doldurdu, gönderilmeli' diyen de var. Bu aşamada gözler yönetim ve teknik direktör Fatih Terim'e çevrildi.

KONGRE SIKINTISI

Yönetimin, mayıs ayında kongre yapılacağı için Belhanda konusunda adım atması beklenmiyor. Ancak Terim'in ısrarla kalmanı istemesi halinde görüşme yapılabileceği belirtiliyor. Öte yandan 30 yaşındaki futbolcu da bu aşamada boş durmuyor. Durumunun belirsizliği nedeniyle Fransa başta olmak üzere birçok takımla temas halinde... Hatta ocak ayında, gelecek sezon için bir takımla anlaşabileceği yönünde bilgiler geliyor. Bu da Belhanda kalitesinde bir oyuncu alması zor görünen Galatasaray'ı sıkıştıracak gibi görünüyor.

4 KUPA KALDIRDI

Bu sezon formunu yükselten Belhanda, Galatasaray'da yeniden aranan isim haline geldi. Faslı futbolcu, Galatasaray ile 2 lig şampiyonluğunun yanı sıra Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa sevinci yaşadı.

İNDİRİM YAPACAK

Sarı-kırmızılı takımda mutlu olan Belhanda'nın kalmak istediği ve yeni sözleşme teklif edilmesi halinde 3.35 milyon euro'luk ücretinde indirim yapmaya da hazır olduğu öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 14
  • menajer cemil 3 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray sakın hata yapmasın belhanda on numara sıra dışı bir ouncu belhanda gibisini bulmak zor umut bulutu gönderdiler hala yeri dolmadı ona göre karar versınler belhanda kesinlikle kalmalı
    Cevapla
  • gitmesin 3 yıl önce Şikayet Et
    orta kalite bir oyuncu olsa gönderilebilirdi, ama belhandayı son birkaç maçtır özellikle izliyorum çok çok iyi oynuyor. Belhandanın takımda kalmasını istiyoruz.
    Cevapla
  • belhanda kalmalı 3 yıl önce Şikayet Et
    belhanda ayarında topçu bulamayız. şimdi Allah var, adam iyi topçu. kaç maçtır süper oynuyor. taraftar belhandayı seviyor, belhandanın kalmasını istiyoruz. dolar yükseldiği için belhanda biraz fedakarlık yapmalı. galatasaray iyi bir kulüpdür. feguli de belhanda da kalmalı.
    Cevapla
  • Tayfun karga 3 yıl önce Şikayet Et
    Boş oyuncu GS 10 numarası olamaz 8 de değil parasına göre faydasiz
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bel handa iyi motive edilirse bu ligin üstünde oyuncu ben beğeniyorum.
    Cevapla
  • vural 3 yıl önce Şikayet Et
    FALCO BELHANDA VE YENI TRANSFERLER GECEN SENE YAPILAN TRANSFERLERIN HEPSINI YOLLAGIN GITSIN OLMAZSA BIRAZ KUCULELIM BORCLARDAN kurtulalım alt yapıdan oyuncular gelsın devasa ücretle ve yasi gecmiş oyuncuları almayın huzur evımı galatasaray alt yapıdan gelsin oyuncular ana dolu takimlarda var genc oyunculafr
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle