Galatasaray'da Falcao ve Saracchi müjdesi

Süper Lig'in 12. haftasını bay geçecek Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak Darıca Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı. Sarı kırmızılı takımda bir süredir sakatlığı bulunan Radamel Falcao ve Marcelo Saracchi'den müjdeli haber geldi.

Galatasaray'da Falcao ve Saracchi müjdesi
Galatasaray'da Falcao ve Saracchi müjdesi
GİRİŞ 10.12.2020 19:25 GÜNCELLEME 10.12.2020 19:25
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 12. haftayı maç yapmadan geçecek Galatasaray, Misli.com 3. Lig temsilcisi Darıca Gençlerbirliği ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 5. tur müsabakasının hazırlıklarına başladı.

 

 

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'de oynadığı Atakaş Hatayspor maçının ardından 3 gün izin yapan sarı-kırmızılı futbolcular, Darıca Gençlerbirliği mücadelesi öncesi ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmana "core hareketleri" ile başlayan futbolcular, daha sonra kuvvet çalışması üzerinde durdu. Isınma hareketlerinin ardından ana bölümde koşu çalışmaları gerçekleştirildi. Antrenman, soğuma hareketleriyle sona erdi.

 

 

Sakatlıkları süren Fernando Muslera, Marcelo Saracchi ve Radamel Falcao, kendileri için hazırlanan özel program dahilinde takımdan ayrı çalıştı. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi sona eren Omar Elabdellaoui, takımla beraber çalışmalarda yer aldı.

Galatasaray Futbol Takımı, Darıca Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

YORUMLAR 5
  • terim 3 yıl önce Şikayet Et
    fiyasko olan bizim futbol kültürümüz.
    Cevapla
  • Gsli 3 yıl önce Şikayet Et
    Falcao gs nin hem ekonomik hemde transfer hamlesi bakimindan en fiyasko transferlerindendir
    Cevapla
  • sawman 3 yıl önce Şikayet Et
    Diagneyi unuttunuz
    Cevapla
  • Erol 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun ya bu kulübün haram parası mı var böyle futbolcu lara veriyorlar ondan sonra da külüpler batmış bunun vanali inşallah sorulur yazık yazık ya
    Cevapla
  • Şerafettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Flcao mu.. fiyaskaomu..
    Cevapla