Fatih Terim'e sürpriz Milli Takım teklifi!

Bosna Hersek Futbol Federasyonu'nun, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'i, Milli Takım'ın başına getirmek istediği belirtildi.

Fatih Terim'e sürpriz Milli Takım teklifi!
Fatih Terim'e sürpriz Milli Takım teklifi!
GİRİŞ 08.12.2020 13:30 GÜNCELLEME 08.12.2020 13:52
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'e Bosna Hersek Milli Takımı'ndan teklif geldi.

 

 

A Spor'un haberine göre Terim, eğer teklifi kabul ederse, hem sarı kırmızılıların başında kalmaya devam edecek, hem de Bosna Hersek Milli Takımı'nı çalıştıracak.

2017 yılında Bosna Hersek Futbol Federasyonu ile Fatih Terim arasındaki görüşmelerde aracılık yapan eski Galatasaraylı futbolcu Tarık Hodzic, yaptığı açıklamada Terim'in, Bosna Hersek Futbol Federasyonu'ndan resmi teklif beklediğini ifade etmişti.

 

 

HODZIC ARACILIK YAPMIŞTI

Daha önce Hodzic, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Federasyondan resmi teklifte bulunmasını talep ettiler. Gelecek teklife göre Terim de hızlı bir şekilde cevabını iletecektir. Teknik direktör adaylarıyla görüşmeleri yürüten isimlerden Sead Kajtaz ile görüştüm ve Terim'in talebini kendisine ilettim." demişti.

YORUMLAR 34
  • Furkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim orda başarlı olamaz. Çünkü orda futbol gazla çalışmıyor. Taktik ve straji akıl orda para eder. Terimde taktik ve straji gaz vermek. Malesef parasını alır gelir.
    Cevapla
  • imparator 3 yıl önce Şikayet Et
    fatih hoca silindir gibi eziyor ya, başladılar şimdi fatih hocayı oraya buraya göndermeye. taraftar var hemşerim, az ağır gidin. taraftar gönderir mi sanıyorsunuz fatih hocayı. dünyada kaç tane imparator var. bir tane. o da bizde.
    Cevapla
  • Btlla 3 yıl önce Şikayet Et
    Terim para varsa gider ordan cıkar yine gs ye gelir yüz yok adamda hasan şaş terim bunlar yüzsüz adamlar terim benim için gs bitmiştir demişti bir zamanlar yine geldi yine gitti yine geldi yaptığı bişey yok o oyuncular olmasın bakalım napcak hoca fln değil
    Cevapla
  • Fth 3 yıl önce Şikayet Et
    Terim parayı sever.. siz mangırdan haber verin
    Cevapla
  • Kemal Erdem 3 yıl önce Şikayet Et
    Tabi canım çok sever o yüzden tazminatını bağışladı. Senin gib bir lirasına sahip çıkacak tipler Koca İmparatora laf ediyor Hey Allahım ya.
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Bosna kardeş ülkemizdir. Yazık Bosnalı kardeşlerimize. Doyuramazlar paraya. Bir de hayır yapar aldığı parayla. Tamam oldu bitti.
    Cevapla
  • ... 3 yıl önce Şikayet Et
    Bejeke li misin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle