Galatasaray'ın 6 maçta 16 puan toplamasının sırrı

Fatih Terim, herkese şans vermeye çalıştı. Kendini gösteren, performansını yükseltenler ilk 11'de kaldı. Terim, sakat ve hasta yıldızlar takıma dönmesine rağmen kadroyu bozmadı, "İyi olan oynar" mesajını verdi.

Galatasaray'ın 6 maçta 16 puan toplamasının sırrı
Galatasaray'ın 6 maçta 16 puan toplamasının sırrı
GİRİŞ 07.12.2020 09:23 GÜNCELLEME 07.12.2020 13:14
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray, sezona dar bir kadroyla başladı. Fatih Terim'in çok istediği orta saha ve kanat transferleri yapılamadı. Terim, buna rağmen önce elindeki kadroya uygun bir oyun planı belirledi. Ardından hemen her futbolcusuna şans vermeye çalıştı. Yaşanan sakatlıklar ve hastalıklar, zaman zaman tecrübeli teknik adamı zorladı. Ancak bu dönemde Emre Taşdemir, Martin Linnes, Ryan Donk, Oğulcan Çağlayan gibi isimler elde ettikleri şansları en iyi şekilde kullanmayı bildi. Fatih Terim, sakat ve hasta olan yıldızları dönmesine rağmen, performansıyla alkış alan öğrencilerini kesmedi, kazanan kadroyu bozmadı. Terim'in forma adaleti konusundaki hassasiyeti, futbolcuları adeta ateşledi. Rekabet gerçek anlamda tavan yaptı. 

 

 

Takım içindeki arkadaşlık

Aslan sezona iyi başlasa da Rangers, Kasımpaşa ve Alanya karşısında peş peşe gelen yenilgilerle sarsıldı. Ancak kaptanların önderliğinde takım içinde oluşturulan arkadaşlık ve yardımlaşma, Cim Bom'un ayağa kalkmasını sağladı.

 

 

YORUMLAR 12
  • Doğru 3 yıl önce Şikayet Et
    TFF MHK Ve Beinsportsa sorun cevabını biliyorlardır.
    Cevapla
  • Koray yavuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayatınız şaibe gs.
    Cevapla
  • Ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu hakemlerle daha çoookkk beleş puan toplar alışıktır gs.
    Cevapla
  • kuşlar çatlasın 3 yıl önce Şikayet Et
    bakıyorumda kuşlar kıskançlıktan çatır çatır çatlıyorlar.
    Cevapla
  • Orhan Aydın 3 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar gocunan varmış siz by kuşlar kendi takımlarınıza baksanız Altay ve Mert Hakan neden atılmadı geçen hafta size yapilinca iyi mi yazik kaliteli adama benziyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle