Galatasaray için flaş transfer iddiası!

Ara transferde geç kalmamak adına çok sayıda oyuncuyla şimdiden temas kuran Sarı-Kırmızılıların, Garry Rodrigues'le el sıkıştığı iddia edildi.

Galatasaray için flaş transfer iddiası!
Galatasaray için flaş transfer iddiası!
GİRİŞ 04.12.2020 08:53 GÜNCELLEME 04.12.2020 10:25
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Her ne kadar ara transfer döneminin açılmasına 1 ay daha olsa da Galatasaray'da çok hareketli günler yaşanıyor. Takviyeler konusunda bu kez geç kalmak istemeyen Sarı-Kırmızılılar, geniş bir liste üzerinde çalışıyor. Birçok oyuncu ve menajerle görüşerek anlaşmaları şimdiden tamamlamaya çalışan Galatasaray Yönetimi, daha sonra teknik patron Fatih Terim'le birlikte en ideal isimler üzerinde karar kılacak. Bu doğrultuda bir süredir gündemde bulunan iki oyuncuyla daha mutabakat sağlandığı öğrenildi. 

GARRY RODRİGUES İDDİASI

Fanatik Gazetesi'ndeki iddiaya göre; Bunlardan biri, Fenerbahçe'yle yolları ayrıldıktan hemen sonra Galatasaray'la görüşme yapan, aynı zamanda Sarı-Kırmızılı kulübün eski oyuncusu olan Garry Rodrigues. Bonservisi Al İttihad kulübünde bulunan 30 yaşındaki kanat oyuncusunun boşa çıkması ve bonservisinin alınması planlanıyor. Aksi takdirde kiralama formülü denenecek.

 

 

DİĞER İSİM AHMED MUSA

Gündemdeki diğer isim, Fatih hocanın çok istediği oyunculardan biri olan Nijeryalı forvet Ahmed Musa. Premier Lig'den ayrıldıktan sonra tercihini Arap kulüplerinden yana kullanan yıldız forvet, aradığını bulamayınca ayrıldı ve boşa çıktı.



Rus kulüpleriyle de görüşme halinde olan ve CSKA Moskova'dan ciddi bir teklif alan Musa, Galatasaray'ın ilgisine de sıcak bakıyor. Daha önce geri çevirdiği Türkiye'ye transfer önerisini bu kez değerlendirmeye alan Musa'nın menaceri ile Sarı-Kırmızılı yetkililer arasında görüşmeler sürüyor. Oyuncuyla ilgili hiçbir sorun bulunmadığı, yıllık ücret ve imza parasıyla ilgili pazarlık sürecinde de sona gelindiği bildirildi.

 

 

YORUMLAR 5
  • eksper 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray futbolcu öğutme degirmeni gibi çalışiyor. Bir sürü genc futbolcu var kadrosunda. Bunlara yada eldeki genç yabancilara fitsat verilss bir tane yabanciya gerek kalmaz..
    Cevapla
  • samses 3 yıl önce Şikayet Et
    yine yabancı hayranlığı, Fatih terimde korkak bu işlerde., o kadar oyuncu var altyapı takımlarında. hiç birtane de mi yok ya, o zaman genç takımları kapatsınlar boşuna mesai hacamasınlar.
    Cevapla
  • Orhan Aydın 3 yıl önce Şikayet Et
    Kerem Akturkoglunu bir mac yarim saat oynatsin bu yabancıları bu taraftar aldırmaz seri alinabilseydi Taylan oynayamazdı simdi kesemiyor evet Fatoh Terim iyi bir teknik direktör du ama eskiden simdi korkak ve yabanci hayranı malesef
    Cevapla
  • SEBAT 3 yıl önce Şikayet Et
    Hagi de boşta onu da alın.
    Cevapla
  • katibb 3 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka ?
    Cevapla