Galatasaray transfer için 1 Ocak'ı bekliyor

Galatasaray, Bursaspor'un 18 yaşındaki gol makinesi Ali Akman ile protokol imzalamak için 1 Ocak'ı bekliyor.

Galatasaray transfer için 1 Ocak'ı bekliyor
Galatasaray transfer için 1 Ocak'ı bekliyor
GİRİŞ 02.12.2020 15:12 GÜNCELLEME 02.12.2020 15:13
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Bu sezon 1. Lig'in flaş yıldızı haline gelen 18 yaşındaki forvet Ali Akman'ın Galatasaray'la anlaşma yapmasına sadece 1 ay kaldı.

Avrupa kulüplerinden teklifler almasına rağmen önceliği Sarı-Kırmızılı kulübe veren genç yeteneğin mukavelesi sezon sonunda bitecek. Galatasaray da, 1 Ocak 2021 itibarıyla Ali Akman'la ön protokol imzalayabilecek.

Teknik direktör Fatih Terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği golcü futbolcuyla şimdiden anlaşma imzalamak isteyen Sarı-Kırmızılılar, böylece yaz döneminde sadece yetiştirme tazminatı ödeyerek hem de daha fazla tecrübe kazanmış bir şekilde oyuncuyu renklerine bağlayabilecek.

Önce Florya sonra Avrupa

Bursaspor formasıyla 11 lig maçında 7 gol 3 asistlik parmak ısırtan bir performans sergileyen Ali, Galatasaray'da kendisini kanıtlayıp A Milli Takım'a seçilmek ve oradan da Avrupa'ya transfer olmayı hedefliyor.

Ali'nin hem amcası hem de temsilcisi olan Ayhan Akman da süreç ve

 

 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 13
  • Selçuk 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazık çocuğun futbol hayatı başlamadan bitecek
    Cevapla
  • ... 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir Teksas lı olarak söylüyorum, çocuk ayaklarına çok hakim,ceza sahası içinde ver kaç ve üç beş ikilerde mükemmel seri.Ayağına topu aldımı en fazla üç topta ya kaleyi buluyor yada sonuç pasları atıyor.Aslında ülkemiz için aranan bir golcü,ama değerini bilene, zamanında Bursa'da elvir baliç i bi hatırlayın Okan Yılmaz ları hatırlayın inşallah Ayhan bey in yönlendirmeleri çocuğu mahvetmez.
    Cevapla
  • Görkem 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazık oldu kulübede 35 yaşındaki adamın futbolunu izleyecek. Aklı varsa 2. ligde olsa yurt dışında bir takıma gider en azından kendini gösterme şansı bulur Merih’in yaptığı gibi .
    Cevapla
  • Hayırlısı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bursaspor’u da mağdur etmeyelim Sekidika’yı kaleciyi emin bayram’ı filan kiralık olarak ücretsiz verelim hem yetişsinler hem Bursa’ya da katkıları olsun
    Cevapla
  • Çelik 3 yıl önce Şikayet Et
    Milli takım neyi bekledi bekliyor acaba . Burakla uğraştırıyor bizi .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle