Feghouli: Haydi hocam, Taylan hazır

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 4-0 yendi. Galatasaraylı futbolcu Taylan Antalyalı, karşılaşmanın 86. dakikasında skoru 4-0 yapan golü attı.

Feghouli: Haydi hocam, Taylan hazır
Feghouli: Haydi hocam, Taylan hazır
GİRİŞ 28.11.2020 23:41 GÜNCELLEME 29.11.2020 11:50
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Sarı-kırmızılı formayla bu sezon 10'u Süper Lig toplam 13 resmi maçta forma giyen Taylan Antalyalı, ilk golünü kaydetti.

 

 

Bu sezon gösterdiği performansla Galatasaray orta sahasının değişmez ismi olan 25 yaşındaki futbolcu, karşılaşmanın ardından kişisel Instagram hesabından "Takım olarak taraftarımızın gurur duyacağı bir oyunla 3 puan aldığımız için çok mutluyum" paylaşımını yaptı.

Bu paylaşıma, Galatasaraylı bir diğer futbolcu Sofiane Feghouli'den dikkat çeken bir yanıt geldi.

 

 

Taylan Antalyalı'nın yükselen grafiğine dikkat çeken Feghouli "Ne zaman Milli Takım? Haydi hocam, Taylan hazır" paylaşımında bulundu.

YORUMLAR 13
  • Cellosa 3 yıl önce Şikayet Et
    Feguli Müslüman Cezayirli Beyefendi bir sporcu kimliği gayet açık ya siz kimsiniz
    Cevapla
  • Bir Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş hepiniz mübarek milli takım hocası kesilmissiniz size ne onu anlamıyorum Taylan iyi top oynuyor adam paylaşım yapmış güzel oyunla üç puan aldık diye vede fegouli buna esprili şekilde yanıt vermiş size ne oluyor
    Cevapla
  • tAylAn Akalite 3 yıl önce Şikayet Et
    Taylan uzun zamandır çok iyi oynuyor. İstikrarlı, sağlam, A kalitede bir oyuncu. Böyle performansları görmeyeli uzun zaman olmuştu. Taylanın oynadığı mevkiye yıllarca oyuncu bulamamıştık. çünkü A kalite oyuncular çok az sayıda ve hepsi yabancı büyük takımlar tarafından kapılmış durumda.
    Cevapla
  • samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Aman aman kim gittiyse ya sakat ya coronalı döndü. Teşekkürler millli takımın taylana ihtiyacı yok.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Ha bide bu çocuğa kart göstermek yasak galiba. Ne yaparsa yapsın karttan muaf. Son iki maçına bakın ezbere konuşmuyorum Allah şahit...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle