Abdurrahim Albayrak: Diagne artık 15 milyon euro

Abdürrahim Albayrak, Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanında 3 gol atan Diagne ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Abdurrahim Albayrak: Diagne artık 15 milyon euro
Abdurrahim Albayrak: Diagne artık 15 milyon euro
GİRİŞ 28.11.2020 21:49 GÜNCELLEME 28.11.2020 21:49
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup eden Galatasaray'da İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak açıklamalarda bulundu.

Albayrak'ın açıklamaları şöyle:

"Diagne bugün 15 milyon euro. 15 milyon euro vermeleri lazım. İsteyenleri vardı. Diagne'ye ihtiyacımız vardı. Onun da ihtiyacı vardı. Çok büyük bir yatırım yapmıştık. Bugün çok şükür 3 gol attı."

"Sakatlık olmadı, bu sevindirici. Çok güzel oynadık. Kayserispor karşısında da güzel oynamıştık ama şans bizim yanımızda değildi. Bugün mükemmel oynadık."

"Sabah kahvaltısında Fatih Hoca ile bunu konuştuk. Babel'i, üçüncü forvet olarak adapte etti. Muslera yok, Okan yok. Sağ sol bek sakat. Stoper sakat. Bazı arkadaşlarımız kovidden dolayı yok. Arda, Omar, Belhanda yok. Daha sayabileceğim bir sürü futbolcu yok. 7 tane banko 11'de oynayan futbolcumuz yok. Hoca bunu hiç mazeret göstermedi."

"Geçen hafta 7-8 olurdu. Rize'de de çok iyi kaleci vardı. Muhteşem goller çıkardı. Çok iyi oynadı. Tebrik ediyorum. Milli takıma yeni bir kaleci geliyor. İki haftada 15 gol atardık ama maalesef geçen hafta atamadık."

"Doğup büyüdüğüm şehirde 4-0 gibi net bir galibiyetle İstanbul'a dönüyoruz. Bundan sonra daha güzel, daha keyifli olacak. Falcao ve sakat oyuncular dönünce bambaşka bir Galatasaray olacak!"

"Florya'daki çalışma temposunu görmeyen bilemez, tahmin bile edemez."

YORUMLAR 18
  • Celalettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim GS taraftarı olarak yorum yapma uza gerek yok Rakiplerin yaptığı yorumlar yeterli.Ya size be bizim Sporcularımızın Yönetimimizin Teknik adamımızın yaptıklarından kendi Takımınıza bakın BşzBizeYetiyoruz”
    Cevapla
  • mahmuthan 3 yıl önce Şikayet Et
    koş koş sevim kelepire futbolcu var.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    15 milyon az 150 milyon isteyin siz
    Cevapla
  • Mehmet y 3 yıl önce Şikayet Et
    Apdurrahim Albayrak komik laz.3gol 15 mil.haftaya hakemler olmasın bak ne oluyor
    Cevapla
  • Sen maçı 3 yıl önce Şikayet Et
    İzledin mi kardeş yorum yapıyosun ne hakeminden bahsediyorsun. Atılan dirseğe ne verseydi. Aferin mi deseydi. Kaldıki gs on numara top oynadı bu kısıtlı kadroyla. Tabi haliyle kıskananlarda oluyor
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam TV kere talk show cu diye çıkmalı. Sadece konuşsa milleti güldürür. Çok komik adamsın Abdurrahim. 10 hafta sonra 100 ister. Böyle adamlar da yöneticilik yapıyor ya deyim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle