Fatih Terim: Rize'ye 4'ten fazla da atabilirdik

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Çaykur Rizespor'u 4-0 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim: Rize'ye 4'ten fazla da atabilirdik
Fatih Terim: Rize'ye 4'ten fazla da atabilirdik
GİRİŞ 28.11.2020 21:32 GÜNCELLEME 29.11.2020 16:48
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Çaykur Rizespor karşısında aldıkları 4-0'lık galibiyeti değerlendirdi.

 

 

Tecrübeli teknik adam, şu ifadeleri kullandı:

"Oyun başından 93. dakikanın sonuna kadar oyuna hakim, istediğini yapan, 4 gol atıp bunun iki misli kaçıran, rakibe pozisyon vermeyen, kaleyi bulan şutu yok neredeyse. Açıkçası, bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Dünyadaki elit takımların oyun modelini ortaya koyduk. Hücum futbolu ve atak oyunu. Kazanan model budur. İnşallah bunun üzerine koyarak devam ederiz. 1. bölgeden çıkış, 2. bölgeyi kullanma, 3. bölgeye girme, alan yaratma, aklınıza gelecek her şeyi yaptılar. 4'ten fazla da olabilirdi. Oyunun hiçbir anında kontrolü vermedik. Düşünün sonradan bir 10-15 dakika oynayan Jesse bile 2 net pozisyona girdi."
"
"Burada iki kırık, bir bağ bırakmıştık. Bu sefer 3 puanla ve farkla sonuçla dönüyoruz. Galatasaray takımı bu zevk veren oyunuyla, geçen hafta bir 45 vardı, bu hafta 93 var. Genciyle, sonradan gireniyle, oynayanıyla tebriği, bravoyu hak ediyorlar. Geçen hafta övgüleri azdı. Bu hafta haklarını alırlar. Mümkün olsa hiç oyuncu değiştirmedim. Zevk aldım kenarda. Zevk veren oyuncularla devam etmek isterim. Çok mutluyum."

 

 

"Diagne golcü bir oyuncu"

"Diagne golcü bir oyuncu, atmaması sürpriz olur. Görevi de o. Yine ilk yarı kaleciye çarpan boş kaleye toplar oldu ama sonudna iyi bir dönüş yaptı. Memnunum. Muhakkak rekabet olacaktır. Sakat olmalarına rağmen Emre Taşdemir, Luyindama ve Etebo'nun kafileye gelip 'İstediğiniz zaman oynarız, elimizden geleni yaparız. Bir daha sakatlanırız gerekirse." dediler. Teşekkür ediyorum. Bu oyun ve oynayanlar unutulmayacaktır. Seviyeli rekabet bizi başka yere taşır. Bu memnuniyet vericidir. Giren çıkanın fark etmediği bir ortam yaratabilirsek bizim için büyük bir aşama olur."

"Bu 3 puan bize çok iyi geldi"

 Bütün oyuncularımı kutluyorum. Bu 3 puan bize çok iyi geldi. Rize’de 2 kırık diz bağı bırakmıştık. Bugün Allaha şükür sağ salim 3 puanla ayrılıyoruz. Galatasaraylıların da biraz yüreğine su serptik diye düşünüyorum. Son iki maçta 48 şut attık, 23’ü isabetli. Bugün bir gol daha atsaydık bininci gol olacaktı benim dönemimde. Falcao önemli bir oyuncudur, iyileştiği zaman bize faydalı olacaktır. İyi oyunumuzu sonuca çevirmek zorundaydık. Geçen hafta bu eksikti ama futbol oyununun vazgeçilmezi oldu. Bu oyunumuzu üzerine koyarak devam ettireceğiz.”

 

YORUMLAR 18
  • adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    rakip aleyhine penaltı ve kırmızı kart terimi yumuşattı. adam alışmış buna ne diyelim
    Cevapla
  • sdc 3 yıl önce Şikayet Et
    Maçı izleyemeyenler özetinden yorum yapıyor herhalde ilk on dakikada 3 sıfır olabilirdi rizenin şutu yok pozisyonu yok burda bazı gereksizler saçma sapan yorum yapıyor
    Cevapla
  • 05.Bordomavi 3 yıl önce Şikayet Et
    açıklama yapmadin hakemler maci uzatmadi diye gecen hafta yaygara koparmistin ne oldu hakemlere sallamadin
    Cevapla
  • Mehmet yard. 3 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler hakem penaltı vererek perdeyi açtı
    Cevapla
  • Taraftar 3 yıl önce Şikayet Et
    Futbol buysa dünyanın en sıkıcı sporu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle