Galatasaray'da hedefte yine Diagne var

Falcao'nun yokluğunda tüm gol ümitleri ona bağlanmıştı, ancak o yine sınıfta kaldı. Bu sezon ligdeki ilk ve tek golünü penaltıdan Kayseri ağlarına gönderen Diagne, kaçırdığı gollerle ve hücumda kaptırdığı toplarla saç baş yoldurttu.

Galatasaray'da hedefte yine Diagne var
Galatasaray'da hedefte yine Diagne var
GİRİŞ 24.11.2020 10:59 GÜNCELLEME 24.11.2020 10:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bonservisi Galatasaray'a 13 milyon Euro'ya mâl olan Mbaye Diagne, performansıyla yine sınıfta kaldı. Bu sezonki ilk golünü dün akşam penaltıdan atan Senegalli futbolcu, buna rağmen kaçırdığı pozisyonlarla saç baş yoldurttu. Yüzde 72'lik pas isabet oranıyla bu alanda takımın en kötüsü olan Diagne, Falcao'yu mumla aratırken, devre arası operasyonu için de adını bir kez daha satış listesine yazdıracak gibi görünüyor. Bu sezon da beklentilerin altında kalan tecrübeli forvet, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada ise şunları söyledi:

'Ben değil, takım önemli'

"Açıkçası sonuçtan çok fazla memnun değilim. Bu akşam çok fazla fırsat yakaladık burada, ancak bunları değerlendiremedik. Bundan sonra çalışmalara devam edip bir sonraki maça geçmemiz gerekiyor. Benim kişisel performansımdan çok, takımın performansı daha çok önemli. 3 puan almamız için çok önemli. Seviyemi daha fazla yükseltmek için daha fazla çalışıyorum."

YORUMLAR 4
  • Keamu 3 yıl önce Şikayet Et
    Diagnenin yanına o mısırlı oyuncu var, Kasımpaşadaki işte onu almak lazım, onu o oynatır.
    Cevapla
  • Fuat 64 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama okadar parayı verdiren fatih terim değil miydi.
    Cevapla
  • Cimbom 3 yıl önce Şikayet Et
    Değildi, iyi araştır.
    Cevapla
  • Ars 3 yıl önce Şikayet Et
    Değildi koçum
    Cevapla