Erman Toroğlu: "Bu G.Saray, F.Bahçe'ye rakip olamaz"

Erman Toroğlu, Galatasaray'ın Ankaragücü karşısındaki etkisiz futbolunu yorumladı.

Erman Toroğlu: "Bu G.Saray, F.Bahçe'ye rakip olamaz"
Erman Toroğlu: "Bu G.Saray, F.Bahçe'ye rakip olamaz"
GİRİŞ 31.10.2020 21:09 GÜNCELLEME 31.10.2020 21:09
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Erman Toroğlu, Galatasaray ile Ankaragücü arasında oynanan maçta sarı-kırmızılı takımın etkisiz futbolunu yorumladı.

Erman Toroğlunun açıklamaları şöyle:

"Galatasaray kötü, Ankaragücü ondan kötü. İlk defa Saracchi ile çizgiye indiler ve arkada boş kalan Babel golü yaptı. Zaten bir tane Ankaragücü'nün pozisyonu vardı, onun dışında bir şey yoktu. Galatasaray çizgiye hiç inmedi, cepheden orta yaptı. İlk defa çizgiye indiklerinde de gol geldi. Ancak çok kötü bir maç. Yayına çıkmadan ne konuşacağımızı düşündüm."

G.SARAY'IN İYİ OYNADIĞI MAÇ YOK

"Bu sene Galatasaray'ın iyi oynadığını görmedim. Fatih Terim maçtan önce ne demek istedi anlamadım. İnşallah iyi oynayacağız diyor ama bunu iyi oynatacak adam sensin. Yönetimle neyi paylaşamıyorlar? Bir kulüp için en zor işlerden biri.

İki taraf da seyirciye oynuyor. Galatasaray ne olur bilmiyorum ama iyi olacağını sanmıyorum. Fenerbahçe'nin şampiyon olarak gösterilmesine Fatih Terim sallıyor ama Fenerbahçe üstüne koyarak gidiyor. Sen de top oynat takımına 'Galatasaray geliyor' desinler. Beşiktaş ve Galatasaray böyle sallanırsa, Fenerbahçe şampiyon olur deniyor. Sizi iyi olun, sizi konuşalım.

Trabzonspor kötü gidiyor sürpriz değil. Başkanları böyle konuşursa böyle olur. Trabzonspor yeni teknik direktörünü de iyi seçemezse, devre arası başkanla beraber giderler.

Galatasaray, Younes Belhanda ile Sofiane Feghouli'yi neden arasın? Kimsenin kimseyi arayacak hali yok! Ben Fatih Terim'i arıyorum. Fatih Terim önce kendine, sonra başkalarına bakacak."

YORUMLAR 10
  • ޹a⁴n⁵t³o 3 yıl önce Şikayet Et
    Erman hoca gercekten çok mu çok ayıp ediyorsu 6S rayi FB ile kiyas yapmana çok ayıp 6S ray rakipleri erzurum angere kasımpaşa hatay kara gümrük .
    Cevapla
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    Şike fener şimdiden şampiyonu diyorsunuz öylemi sezon sonunda tükürdügünüzü sakın yalamayı sizi hakemlerde federasyonda şampiyon yapamayacak
    Cevapla
  • 3 yıl önce Şikayet Et
    sene sonunda tükürdüklerini yalayacaksın hoccaaaa
    Cevapla
  • ATMACA 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya erman hoca yürü git Allah aşkına. Senin bu yorumlarına bizlerde yorum yaparak sana iyi prim tanıyoruz. Senin hıncalın ahmet cakarın ekranlara cıkmaması lazım artık
    Cevapla
  • Santra vuruşu 3 yıl önce Şikayet Et
    Erman yorumculuğu.....fatih antrenör lüğü artık bırakmalıdır...!kabak tadı veriyorlar...!bitik mantaliteler .....fatih galatasarayın sırtında yük olmaya başladı...!ey yetkili...icraat..!
    Cevapla
  • Türkiye 3 yıl önce Şikayet Et
    Erman artık sen yorumculuğu bırak. Sen tür maçlarla ilgili yorum hiç yapma. Biz neticeye bakarız, senin kehanetine değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle