Galatasaray'a acil ihtiyaç kredisi

Borçları gününde ödemeyi ilk amaç olarak gören Galatasaray Yönetimi, kaynak bulmak için harekete geçti.

Galatasaray'a acil ihtiyaç kredisi
Galatasaray'a acil ihtiyaç kredisi
GİRİŞ 31.10.2020 17:58 GÜNCELLEME 31.10.2020 17:58
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da sporcuların gününde ödemelerini alabilmesinin yegane kaynağı kredi olarak değerlendirildi. Bundan sonra ödemeleri zamanında gerçekleştirip takımı motive etmek isteyen yönetim, her ay ortalama 5 milyon euro tutan bu maliyeti karşılamak için kredi bekliyor.

Bankalar Birliği ile daha önce yapılan anlaşmanın revize edilmesiyle ek olarak 250 milyon liralık kredi talep eden yönetim, böylece her ay futbolculara ödemeleri gerçekleştirmek için önemli bir adım atacak.

Pandemi sürecinde gelirleri iyice azalan, yayıncı kuruluşun kulüplerle yaşadığı sorun nedeniyle ekonomik açıdan iyice zor durumda kalan sarı-kırmızılılarda, seçim senesi olması nedeniyle kasa kolaylığı yapan yönetici bulunmuyor.

Bu konuda son olarak İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak bütün alacaklarını tahsil etmişti. Geriye kaynak için kredi bulmaktan başka çaresi bulunmayan sarı-kırmızılı kulüp, bu nedenle gelecek 250 milyon lirayı kurtuluş hamlesi olarak görüyor. Ancak personel giderleri ve diğer branşlar da dahil olunca yükün iyice artması, Başkan Mustafa Cengiz ve ekibini kara kara düşündürüyor.

YORUMLAR 7
  • Asalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu yahu daha karpuz kesecektik..daha düne kadar Fener'e verip veristiriyordunuz ne oldu..daha durun önümüzdeki sezonlarda neler göreceğiz.. fener dipten döndü, diğer takımları daha yeni göreceğiz bakalım lafla peynir gemisi yürüyormuymus..birlik olmazsan rakibin sendelediginde bir tekmede ben vuruyum fırsatını kollarsan gün gelir tekmeyi yiyeceğin konuma düşersin..bekleyin bakalım o gün ne zaman
    Cevapla
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Maaşları düşürün ona göre oyuncular alın ve tabi bunları oynatacak sistem hocası.
    Cevapla
  • Afatsu 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener taraftardan topladı sizde toplayın ne olucak verecek olan çoktur
    Cevapla
  • Ertuğ 3 yıl önce Şikayet Et
    şampiyonlar liginden gelen milyonlarca avroya ne oldu? kime yedirdiniz??
    Cevapla
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu borç ayakları sahte. Bakın zamanında zengin gibi görünen bir sürü adam vardı başkan olacağız diyen. Hepsi gitti bu zavallılara bıraktılar. Ne demek bu? Büyük balıklar gitti çünkü yem çok küçük. Bunlar da alacaklarını tahsil etmişler. Riva satıldı borç hala aynı. Neden çünkü kimsenin dersi borç bitirmek değil, kendine borçlu yapmak. Daha sonr ayr babam ye. Bir an önce satılmalı ve şirketleşmeli bu kulüpler
    Cevapla
  • Fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Riva riva bizi kurtarır diyorlardı. Sattılar hala borçları var. Anlamıyorum.
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    hahaha gs batıyor devletten yardım isteyin verir size ne de olsa stadınızı yaptırdı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle