Hıncal Uluç: Fatih Terim yalan söylüyor

Hıncal Uluç, A Spor'da Galatasaray'da son dönemde yaşananları değerlendirdi.

Hıncal Uluç: Fatih Terim yalan söylüyor
Hıncal Uluç: Fatih Terim yalan söylüyor
GİRİŞ 29.10.2020 20:36 GÜNCELLEME 29.10.2020 20:53
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Spor yorumcusu Hıncal Uluç, Galatasaray gündemini değerlendirdi. 

 

 

Galatasaray kulübü Fatih Terim hakkında son olarak "Fatih Terim bizim kırmızı çizgimizdir." açıklamasını yaparken, öncesinde deneyimli teknik adamın Erzurumspor maçı sonrası basın toplantısındaki sözleri gündeme oturmuştu.
 
 "ŞİMDİLİK SUSUYORUM"

"Şimdilik susma hakkımı kullanıyorum. Her şey düzelmişken arayı bozan ben olmayayım diye şimdilik susmayı tercih ediyorum. Şimdilik ama. Çünkü bu böyle kalmayacak. Ben bir şey söylemek istemiyorum. Ancak bu sözüm ona üstü kapalı barış. Doğrudan futbol takımını etkileyecek çünkü. Kabak, bu işi bu hale getirenler değil, herkes barışmışken ortalığı bulandıran Hıncal'ın başında patlayacak. O yüzden bu konuşmayı erteledim. "

"FATİH TERİM YALAN SÖYLÜYOR"

"Fatih Terim yalan söylüyor. Yönetim kurulu Belhanda ve Feghouli'yi satma kararı aldı. Bu iki futbolcu indirim talebine hayır dedi. Senin ülken de, kulübün de benim umurumda değil, paramı son kuruşuna kadar isterim dedi Belhanda ve gitti havuzlu villa aldı. Fatih Terim ben de oynatayım da satılsın dedi. Belhanda ve Feghouli, Galatasaray'ın yıldızı yazıyorlar. Madem satılmadı, bari onları kazanmam lazım diyor Fatih Terim. Yalana bak!  Belhanda kaptan oldu ya, o kaptanlık bandı benim için paçavra. Kimler taktı o kaptanlık bandını? Kimler takmadı? Hagi, Popescu taktı mı? Ben onları satılsın diye oynattım, satılmadı. Şimdi de kazanmak istiyorum diyor Fatih Terim. Vay anasını sayın seyirciler." 

YORUMLAR 17
  • birisi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bugüne kadar eleştirmekten başka hiçbir şeyini görmedim. Hep bir beğenmezlik hep bşr öfke dili hep bir nefret kusma. Yaw bugüne kadar sen ne versin Galatasaraya? Senin kazandırdığın birşey oldu mu takıma? Her programda sözüm ona o münevver insanlık simgesi fularınla bacak bacak üstüne atmalarınla aynı programda bir söylediğini dakikalar sonra yine başka bir deyişiyle kendi çürüten nadide insan. Senşn bu ülkeye ,ülke futboluna en azından Galatasaraya kattığın olumlu bir şey var mı?
    Cevapla
  • Erdal Yeşilyurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir yorumcu bir futbol takımına eleştiri haricinde ne verebilir ki!! Galatasaray kulübüne bir şey veren bir gazeteci biliyor musunuz?
    Cevapla
  • Akil 3 yıl önce Şikayet Et
    Futbol kadar boş bir işin ondan daha boş ve gereksiz yazarı. Çalık grubu bu garip kişiye niye bu kadar itibar ediyor anlamak güç.
    Cevapla
  • Arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Terim bununla bir yemek yese en büyük Terim ci olur ama Terim bu bunalmışa yüz vermiyor
    Cevapla
  • Suçiçek 3 yıl önce Şikayet Et
    Bi susmadın gitti ya hep boş boş konuşuyon zaten
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    konuşta görelim bakalım ne olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle