Feghouli için kadro dışı tehlikesi

Bu sezon şuana kadar istediği sonuçları alamayan ve indirime gitmeyen futbolcular nedeniyle mali sorunlar yaşayan Galatasaray'da kriz çıktı.

Feghouli için kadro dışı tehlikesi
Feghouli için kadro dışı tehlikesi
GİRİŞ 24.10.2020 11:01 GÜNCELLEME 24.10.2020 11:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yaz transfer döneminde istediği transferleri yapamayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Süper Lig'e 2'de 2 ile başlamıştı.

 

 

Aldıkları üst üste kayıplardan sonra krizler de patlak vermeye başladı. Pandemi döneminde birçok oyuncu indirime gitmişti.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

 

 

Galatasaray, maaşında yüzde 15 oranında indirim yapmayı kabul etmeyen oyunculara da indirim uygulanarak ödeme yapıldığını açıklamıştı. Yapılan açıklamada; 'Kulübümüz, futbolcularımızın alacaklarını COVID-19 pandemisinin getirdiği mücbir sebeplerden ötürü, karşılıklı mutabakat sonucunda yüzde 15 indirimli şekilde ödemiştir. Maaşında % 15 oranında indirim kabul etmeyen oyuncuların da ödemeleri bu indirim uygulanarak yapılmıştır.'

ERZURUM'DA YOK

Bu açıklamanın ardından indirime gitmeyen iki ismin Belhanda ve Feghouli olduğu ortaya çıkmıştı. Galatasaray'da maaş indirimi nedeniyle yönetimle karşı karşıya gelen Feghouli, formunda düşüş yaşamış, Terim tarafından Alanya maçında oynatılmamıştı. Cezayirli futbolcu, sırt ağrılarının olduğunu söyleyerek son 2 idmana çıkmadı ve Erzurum maçı kafilesine dahil edilmedi.

MAAŞ İNDİRİMİNİ REDDETMİŞTİ

Maaşında indirimi kabul etmediği gibi kesinti yapıldığı için Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet eden Feghouli'nin ciddi bir sakatlığının olmadığı ve sırt ağrılarını bahane ettiği iddia ediliyor.

KADRO DIŞI İHTİMALİ DE VAR

Yaşanan son olayın ardından Feghouli ile Galatasaray Yönetimi arasındaki ihtilafların daha da derinleşebileceği ifade ediliyor. Olay daha da büyürse kadro dışı ihtimali de var.

İNTİKAM İÇİN FIFA'YA

Galatasaray'a geldiği günden beri tartışılan Younes Belhanda'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. %15 indirimi kabul etmediği açıklanan Belhanda, yazın kendisini satmaya çalışan yönetimden bir anlamda rövanş aldı.

2 YILLIK İMZA İSTEDİ, FIFA'YA ŞİKAYET ETTİ 

Galatasaray'da kalmak isteyen ve İstanbul'dan ev satın alan Faslı 10 numara, sözleşmesinin 2 yıl uzatılması halinde yıllık 2 milyon Euro'ya imza atacağını bildirdi. Sarı-kırmızılı takımda devam etmek için garanti ücretinde %40 indirim yapmayı göze alan 30 yaşındaki Belhanda, yönetim tarafından sözleşmesi uzatılmayınca yüzde 15 kesintiyi kabul etmedi ve FIFA'ya başvurdu.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 5
  • Doğru 3 yıl önce Şikayet Et
    En çok gelir GS de.Bu paralar nereye ve kimlere gidiyor?
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    GS de herkes kendini Hagi zannediyor.
    Cevapla
  • poyraz 3 yıl önce Şikayet Et
    ya bu adam sivasta çok güzel oynuyodu işte buyuk takımlar böyle adam harcıyorlar
    Cevapla
  • Yalçın 3 yıl önce Şikayet Et
    Dayı bu atıf değil feghouli de sivasta oynamadı...
    Cevapla
  • Zal 3 yıl önce Şikayet Et
    Aldiği paradan ziyade adam iki senedir turist gibi sahada geziyor.
    Cevapla