Galatasaray'ın Henry Onyekuru ve Garry Rodrigues hazırlığı

Yaz döneminde istediği transferleri gerçekleştiremeyen Sarı-Kırmızılılar, gözünü şimdiden devre arasına çevirdi. Gündemde yine Monaco'da şans bulamayan Onyekuru ve Fenerbahçe'den ayrılan Rodrigues isimleri ön planda.

Galatasaray'ın Henry Onyekuru ve Garry Rodrigues hazırlığı
Galatasaray'ın Henry Onyekuru ve Garry Rodrigues hazırlığı
GİRİŞ 23.10.2020 19:09 GÜNCELLEME 23.10.2020 19:09
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Ryan Babel ve Arda Turan'dan beklediği verimi elde edemeyen Galatasaray, yaz döneminde isteyip de gerçekleştiremediği transferleri bitirmek için gözünü devre arasına çevirdi.


ONYEKURU VE RODRIGUES

Sarı-Kırmızılılar'ın gündeminde yine tanıdık isimler var. Monaco'da şans bulamayan ve son iki maçta kadroya alınmayan Henry Onyekuru liste başı. Nijeryalı oyuncunun kiralanması konusunda Fransız kulübüyle bir görüşme daha gerçekleşecek. Listedeki diğer isim Garry Rodrigues. Fenerbahçe'nin kiralık sözleşmesini feshettiği yıldız futbolcunun bonservisi Al İttihad'de bulunuyor. Tecrübeli oyuncuyla anlaştığı öğrenilen Galatasaray, kiralama konusunda Arap kulübüyle masaya oturacak.

ÖNCE FEGHOULI SATILACAK

Teknik patron Fatih Terim, başta orta sahanın merkezi olmak üzere birkaç bölgeye daha takviye yapılmasını istiyor. Bununla ilgili olarak da yine yaz dönemindeki konu gündeme gelecek: Oyuncu satışı! Gözden çıkarılan ilk oyuncu Sofiane Feghouli. Cezayirli yıldızın bir Arap kulübüne satılması için menajerine tam yetki verildi.

SADECE ARAPLAR İLGİLENİYOR

3 milyon 850 bin Euro yıllık garanti ücret alan tecrübeli futbolcunun maaşında indirimi kabul etmemesinden dolayı, sadece Arap kulüplerinin kendisiyle ilgilendiği ifade ediliyor. Yönetim, değerlendirmek için menajerlerden resmi teklifleri bekliyor.

YORUMLAR 12
  • vatandas 3 yıl önce Şikayet Et
    koskoca gs arda turanami kaldi yani?
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar bir takım kuracağım çöpsaray olacak ilk olarak yöneticilerini mustafa cengiz ve monacospor yapacağım oyuncu veya teknik direktör olmak isteyen ?
    Cevapla
  • Başkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaleye ilk sen geç.
    Cevapla
  • SEBAT 3 yıl önce Şikayet Et
    TERİM çöpleri topluyor. Terim ile münibüsçüyü gönderin sezonun en büyük transferi ni yapmış olursunuz
    Cevapla
  • Bülent 3 yıl önce Şikayet Et
    Koca Galatasaray’ın içine ettiniz. Bir Galatasaraylı olarak futboldan soğuttunuz. Bizi. Onurlu bir şekilde istifa edin bu işi yapabilecek. İnsanlara bırakın kendinizden daha fazla nefret ettirmeyin
    Cevapla
  • bayraktar 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener maçı için onyekuru alınsın. Sonra gitsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle