G.Saray'da fatura Fatih Öztürk'e kesildi!

Kaleci Fatih Öztürk'ün yediği hatalı goller, bu bölgede bir değişikliği gündeme getirdi. Fatih hocanın, geçen sezon Muslera'nın yerine kaleye geçen genç file bekçisi Okan'a, "Hazır ol" talimatı verdiği bildirildi.

G.Saray'da fatura Fatih Öztürk'e kesildi!
G.Saray'da fatura Fatih Öztürk'e kesildi!
GİRİŞ 23.10.2020 12:56 GÜNCELLEME 23.10.2020 22:20
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Sahadaki kötü sonuçların faturası, kaleci Fatih Öztürk'e kesiliyor. Özellikle Alanyaspor karşısında yediği hatalı frikik golünden sonra gözden düşen 33 yaşındaki file bekçisi, formasını kaptırmak üzere. Teknik patron Fatih Terim'in, kaleci antrenörleriyle görüşme yaptığı ve Okan Kocuk'a, "Hazır ol" talimatı verdiği öğrenildi. Geçen sezon Muslera sakatlandıktan sonra kaleyi devralan, ancak performansı vasatın altında kalan genç eldiven, bu haftaki Erzurum deplasmanında ilk 11'e dönmeyi hedefliyor.

GÖZLER YİNE MUSLERA'DA

Galatasaray'da dört gözle beklenen isim ise kuşkusuz Fernando Muslera. Annesini kaybeden ve kulüpten özel izin alan Uruguaylı file bekçisi, bir süredir ülkesinde. Geri dönüş sürecine burada devam eden 34 yaşındaki kalecinin TFF lisansı kulüp tarafından çıkarılmıştı. Beklenenden hızlı iyileştiği belirtilen tecrübeli eldiven, Aralık ayında takıma katılabilirse, vakit kaybedilmeden forma kendisine teslim edilecek. (Fanatik)

 

 

YORUMLAR 10
  • Fanatik 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatihten gs kaleci olmaz hemen gönderin mahvetti gs ı
    Cevapla
  • Yunusemre pirim 3 yıl önce Şikayet Et
    Onun yerine normal Muslera yaşlanınca kaleyi alacak potansiyelli biri alınmalı
    Cevapla
  • sivaslı cengo 3 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray transferi bilmiyor menajerlerin elinde oyuncak olmuş bazı yöneticilerle birlikte gs yi sömürüyorlar
    Cevapla
  • Mehmet Turhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray göl attı da kaleci Atmayın mı dedi. Maçı kazanmak için gol atmak gerekiyor. Suçu kaleciye atmak kolay, diğer on kişinin suçu yokmu
    Cevapla
  • Vangölü 3 yıl önce Şikayet Et
    vallahi billahi fatih terim gitmeden bu takım düzelmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle