Galatasaray'da Ryan Babel çıkmazı

Yıllık 2.5 milyon Euro alan Hollandalı oyuncunun sözleşmesinin uzamasına yönetim soğuk bakıyor. Fatih Terim ise Falcao ve Diagne'den istediği verimi alamadığı için Babel'i ilk 11'e koymak istiyor

Galatasaray'da Ryan Babel çıkmazı
Galatasaray'da Ryan Babel çıkmazı
GİRİŞ 23.10.2020 11:19 GÜNCELLEME 23.10.2020 11:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yönetimin büyük bölümünün eleştirdiği Radamel Falcao'dan Başkan Mustafa Cengiz de desteğini çekti. Alanyaspor maçının ikinci yarısında ileri uçta Falcao yerine Babel'i tercih eden Fatih Terim ise kararsız kaldı. Terim, performansını yeterli bulmadığı Falcao'yu ilk 11'den kesmek istiyor ancak Hollandalı'nın sözleşmesindeki opsiyonu da dikkate alıyor.

Bu sezon 20 maçta oynaması halinde sözleşmesi 1 yıl daha uzayacak 33 yaşındaki hücum oyuncusu şu ana kadar 8 maçta forma giydi. Babel'in sözleşmesi uzarsa maaş bütçesini düşürmeye çalışan sarı-kırmızılı kulübün kasasından önümüzdeki sezon en az 2.5 milyon Euro çıkacak. Falcao'dan memnun olmayan Fatih Terim, mali gerçeklerden dolayı Babel tercihinde zorlanıyor. Diagne de beklentileri karşılamadığı için Terim'in işi iyice çıkmaza giriyor.

YORUMLAR 6
  • Rahatsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendi ulkesinde bu Adam icin ücuncu sinif topcu diyorlar bizde 11 de oynuyor bu utanc galatasaraya yeter solda emreyi ardayida forvet arkasi serbest oynat bu okuzu ne oynatiyon
    Cevapla
  • FutbolseverGS 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray altyapı da iki Atalay çıkardı neredeler? Önceki yıllarda Berk İsmail vardı şimdi Sakarya'da Yazın Muhammed Kerem ve Oğulcan alındı ama hiç sonradan bile oyuna sokulmadilar. Yönetim suçlu olabilir ama teknik heyet hiç masum değil. Oğulcan hazır olmasa bile falcao'nun dirisinden bile iyi oynar. Kerem de diri koşan bir çocuk. Fatih bey yabancı ısrarı yerine bu çocukları neden oynatmıyor peki???
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar anlamiyormusunuz yapılan sözleşmeler hocayı zorluyor falcao 6 milyon € alınca bizim yönetim 30 gol atar sandı ama adam penatildan başka gol atamıyor top tutamıyor Diagne akan oyunda yine duvar olamıyor pas yapamıyor elde kalan babel de son 2 maçta iyi görüntü verdi. Yönetim beceriksizliğini hocaya çıkarmasın iki tane forvet resmen fazia 20 €milyon hüsran.
    Cevapla
  • hocca 3 yıl önce Şikayet Et
    madem alternatif yok, adem büyük niye gönderildi o zaman sayın terim?
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    cunku adem turk babel hollandali tek fark
    Cevapla
  • Galatasaray 3 yıl önce Şikayet Et
    Diagne iyi bir forvet fath bey bir türlü egosunu yenemiyorki Falcao boşşş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle