Sofiane Feghouli'den yeni kriz

Galatasaray'da pandemi nedeniyle maaşlarda yapılan indirimi kabul etmeyen ve FIFA'ya giden Sofiane Feghouli, kriz çıkardı.

Sofiane Feghouli'den yeni kriz
Sofiane Feghouli'den yeni kriz
GİRİŞ 20.10.2020 18:48 GÜNCELLEME 21.10.2020 12:57
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim’in sürpriz şekilde takımdan kestiği Sofiane Feghouli, maç öncesinde ısınma çalışmalarında yer almadı.

 

 

İLK DÜDÜĞÜ BEKLEDİ

Belhanda başta olmak üzere Terim’in yedek bıraktığı tüm isimler ısınmaya çıkarken, Cezayirli futbolcunun soyunma odasında maçın başlamasını beklemesi dikkat çekti.

 

 

MAÇ ESNASINDA DA ISINMAYA GİTMEDİ

Fatih Terim, karşılaşmanın ilk yarısında yedek oyuncular Arda, Ömer, Emre, Diagne ve Belhanda'yı ısınmaya gönderdi. Cezayirli futbolcu Feghouli ise yedek kulübesinden ayrılmadı.

İNDİRİM KRİZİ OLMUŞTU

Belhanda ve Feghouli, Galatasaray'ın pandemi sebebiyle talep ettiği indirimi kabul etmemiş, Sarı-kırmızılı kulüp ise buna rağmen her oyuncuya uygulanan %15 indirimi bu iki isme de uygulanmıştı. Belhanda ve Feghouli ise konuyla ilgili FIFA'ya başvurmuştu. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de bu iki oyuncu için sert ifadeler kullanmıştı.

TERİM'DEN AÇIKLAMA

Maç sonrası Belhanda ve Feghouli'nin maaşlarında indirime gitmemesi konusunun sorulmasına tecrübeli teknik adam, "Sayın başkanımızın ifadesi doğrudur iki oyuncumuz için ama idari ve ekonomik cezaları onlar, teknik olarak da cezayı ben veririm. O işler ayrı, bu ayrı. Bu tamamen taktiksel bir karardı. Uzun yerlerden geldiler, maçlar oynadılar. Daha önceki maçlara da baktığımızda zaman zaman onları da dinlendirdiğimiz oluyor. O işlere ben müdahil olmam, teknik tarafında kalırım işin." yanıtını verdi.

 

YORUMLAR 14
  • Nuri 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hoca Galatasaray a vereceğini vermiş ve misyonunu tamamlamıştır. İki senedir yanlış kadro mühendisliği , ruhsuz topçular ve yetersiz teknik alt yapı . Babel e dünyanın parası , Falcao ya aynı şekilde . Diagne yi de koy . Takım çok kötü , Fatih hoca da formsuz diyelim ama iki sezondur .
    Cevapla
  • A.DEMİR 3 yıl önce Şikayet Et
    Acaba terim de aldığı ucretten indirime gitti mi
    Cevapla
  • SEBAT 3 yıl önce Şikayet Et
    TERİM efendi. Sen Okanl'ara Emre'lere Arda'lara Ümit'lere Tugay'lara bağırırsın. Sende taktik sistem oyun okuma olmadığı için havagazı ile yürütüyordun.
    Cevapla
  • Gönderin 3 yıl önce Şikayet Et
    Falcao Babel Belhanda Feghouli ile anlaşıp karşılıklı olarak sözleşmesini fesih etmek lazım. Yada bu oyunculara kulüp bulmak zorunda bu oyuncuları getirenler bu oyunculardan öyle yada böyle kurtulmak zorundayız
    Cevapla
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    aynen taylan emre akbaba emre tasdemir gecinip gideriz, olmadi sabri de gelir geri, reisiniz Sabri
    Cevapla
  • Üzgünüm 3 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakmasın da geldiği günden bu güne bir sezonda iyi oynadığı maç sayısı maksimum 8’i geçmedi ve her sezon daha da kötü oynadı. Aldığı paranın karşılığını hiç bir zaman vermedi. Adam gibi oynasaydı da Galatasaray bunu yapsaydı haklı olurdu. Ancak bu şahısın yaptığı alenen kötü bir davranıştır. Geçen sezon gördüğü kırmızı kartla nasıl bizi şampiyonluktan ettiğinin hesabını sormamak yönetimin en büyük hatası
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle