Galatasaray'dan son 14 sezonun en kötü lig başlangıcı

Süper Lig'de ağırladığı Aytemiz Alanyaspor'a yenilerek puan kaybetmeye devam eden Galatasaray, 5. haftalar itibarıyla son 14 sezonunun en kötü performansını sergiledi.

Galatasaray'dan son 14 sezonun en kötü lig başlangıcı
Galatasaray'dan son 14 sezonun en kötü lig başlangıcı
GİRİŞ 20.10.2020 11:36 GÜNCELLEME 20.10.2020 11:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 5. haftasında ağırladığı Aytemiz Alanyaspor'a 2-1 yenilerek puan kayıplarına engel olamayan Galatasaray, son 14 sezonun en kötü lig başlangıcını yaptı.

Süper Lig'de sezona Gaziantep FK (3-1) ve Medipol Başakşehir (2-0)  galibiyetleriyle başlayan sarı-kırmızılı takım, ardından Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalıp, Kasımpaşa'ya 1-0, Aytemiz Alanyaspor'a da 2-1 yenilmekten kurtulamadı.

Geride kalan 5 hafta itibarıyla 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde edip, 7 puan toplayan Galatasaray, son 14 sezonun en verimsiz dönemini geçirdi.

Son olarak 2006-2007 sezonunun ilk 5 haftasında bir galibiyet ve 4 beraberlikle 7 puan toplayan sarı-kırmızılı takım, sonrasındaki 13 sezonun aynı dönemlerinde en az 8 puan elde etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Cimbommm 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu federasyondan kaynakli ne suclusu ariyorsunuz körmüsünüs
    Cevapla
  • Antiua 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet kesinlikle, acilen istediğiniz hakem atamaları ve saha dışı oyunlarına geri dönülmeli yoksa bir şey yapacağı yok takımın.
    Cevapla
  • K.Maraşlı İsmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben Yönetimi başarısız buluyorum. Diagne ye, Falcao ya, Belhan da, Fegulu ve Babel taransferleri yanlış transferler. Satamayacağın topçuları almayacaksın. Futbolcunun vazgeçemeyeceği yıllık ücret vermeyeceksin. Genç, diri, aç, gelecek vaat eden para kazanacak oyuncular alacaksın. Bunu yapacak yönetim yok. Futboldan anlayanlar neden yönetime ve Başkanlığa gelmez? Yazık Türk futboluna....
    Cevapla