'5,5 milyon euroya sadece penaltı!'

Nihat Kahveci, Tivibu Spor ekranlarında Galatasaray'ın Alanyaspor'a 2-1 mağlup olduğu mücadeleyi yorumladı ve Radamel Falcao için de flaş bir mesaj yolladı.

'5,5 milyon euroya sadece penaltı!'
'5,5 milyon euroya sadece penaltı!'
GİRİŞ 20.10.2020 11:27 GÜNCELLEME 20.10.2020 11:29
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Nihat Kahveci'nin açıklamalarından satırbaşları şu şekilde;

 

 

"Bence Galatasaray'ın son 1 aydaki sürecine bakıp bugün neden kaybettiğini görmemiz gerekiyor. Fenerbahçe maçı öncesinde yaptığımız yorumlarda Galatasaray'ın sezona çok iyi başladığını söylemiştik. Öne doğru çok iyi oynadığını söylemiştik. Emre, Belhanda, Feghouli herkes çok iyiydi. Bu kadar iyiyken Fenerbahçe'yi yenememek özgüven kaybına neden oldu."

"RANGERS SONRASI HAYAL KIRIKLIĞI"

 

 

"Sonrasında Rangers'a elenip Avrupa'dan elenmek. Sonra Kasımpaşa'yı yenememek ve arkasından Milli ara. Bugün de Galatasaray taraftarı mağlubiyet gelince hayal kırıklığına uğradı."

"G.SARAY'IN ATAK YAPAMAMA NEDENİ FALCAO"

"Sahada olmayan, oyunun içinde olmayan, arkadaşlarını atağa çıkaramayan Falcao usta tabii ki penaltıdan golü atıyor. Falcao sadece penaltıda gözükmemeli. Galatasaray'ın hücuma çıkamamasının en büyük nedenlerinden birisi de Falcao. 5,5 milyon euroya sadece penaltı atmamalı. Savunma arkasına sarkmalı, pozisyon yaratabilmeli."

"FALCAO 30 METRE TOP SÜRÜP GOL ATAMAZ"

"Kimse Falcao'ya da kızmamalı çünkü ceza sahası içine girmesini sağlamadınız mı o da olmaz. Falcao'nun 30 metre top sürüp gol atma imkanı zaten yok."

"G.SARAY KALEDEN UZAK"

"Kaleden ne kadar uzaksa o kadar etkisiz Galatasaray. Son dönemde kaleden uzaklar. Dönen topları alıp orada top çeviren rakibi boğan Galatasaray'ı göremiyoruz."

"ALANYASPOR'DA BAŞAKŞEHİR GİDİŞATI VAR"

"Alanyaspor'u transferde de tebrik etmek lazım. Cisse gitti, Welinton, Nsakala gitti. Efecan da yoktu. Banko oynayanlar gitti ama gelenler de hemen hazır. Türkiye'de takımlar çıkıp şampiyonluğu kovalayabiliyor. Alanyaspor'un son yıllardaki çıkışı zaten belli. İyi takımlar şampiyon olur, şampiyonluk gelir mi bilemem ama gidişatları çok iyi. Onlarda Başakşehir gidişatı görüyorum emin adımlarla geliyorlar."

YORUMLAR 9
  • levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    Van Persie bile daha iyidi. Ama sezon daha uzun, pas atarsan adam atar.
    Cevapla
  • Çalkao 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben çok zeviyo sizin ulkeyi, Istanbul guzel bir yer, hersey çok ucuz vs vs.....
    Cevapla
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    yahu adam geçen gün Kolombiya milli takımıyla Şili maçında gol attı. Top gelmiyorsa ne yapacak? Futbol cahilleri.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayda ne yönetim ne de teknik ekip var eğer akıllı bir yönetici olsaydı Falcao Monacoyu küme düşürüyordu falcao geldi Monaco toparlandı Falcao ya bonuslar hariç 5 milyon euro veren bir yönetimin aklına şaşmak lazım Galatsaraya Ali KOÇ gibi akıllı bir başkan lazım Vedat 500 bin euro veremedik adamlar aldı 20 milyon Euroya sattılar düşün Galatasaray son 14 yılın en kötü sezonunu geçiriyor çünkü Falcao yok Fatih Terim'de bilel bile takımı 10 kişi oynatıyor bence bu futbol ile Falcao ile devam ederse küme bile düşebilir
    Cevapla
  • katibb 3 yıl önce Şikayet Et
    falcao'nun gelmesini terim hiç istemedi ki.. ona bağlanacak para ile minimum iki takviye olurdu takıma.. bu sene adamın satılsın dediklerini satamadılar... hal böyle olunca geçen senenin çöpleri ile tekrardan amerikayı keşfetmeye çalışıyorlar... ligi ilk 10 içinde bitirirse başarı sayılır..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle