Emre Akbaba sahalara geri dönüyor!

Galatasaray'ın 24 Temmuz'da Antalyaspor'la oynadığı maçta sakatlanan ve uzun süre formasından uzak kalan Emre Akbaba, geri dönüyor.

Emre Akbaba sahalara geri dönüyor!
Emre Akbaba sahalara geri dönüyor!
GİRİŞ 14.10.2020 11:56 GÜNCELLEME 14.10.2020 11:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'a 2 yıl önce Aytemiz Alanyaspor'dan kazandırılan Emre Akbaba, Cim Bom'daki kariyerinde performansından çok yaşadığı sakatlıklarla konuşulmuştu.

 

 

Başarılı orta saha oyuncusunun, ilk olarak 28 Eylül'de ayak tarak kemiği kırılmış ve tam 130 gün takımından ayrı kalmıştı. Bu sorununu atlatması sonrasında bu kez 11 Mayıs 2019'da kaval ile adale kemiğinden sakatlanan ve 190 gün daha bu sorunla boğuşan Emre, bu yıl da kabus yaşamaya devam etti. 24 Temmuz'da Antalyaspor'la oynanan mücadelede adale sakatlığı yaşayan ve yaklaşık 80 gün takımından ayrı kalan 28 yaşındaki futbolcu, bu sorunu da geride bıraktı.

Kondisyoner eşliğinde çalıştı

 

 

Bir süredir ABD'li kondisyoner Scott Piri yönetiminde ekstra çalışmalar yapan tecrübeli orta saha oyuncusunun, göreve hazır olduğu bildirildi. Orta sahada ofansif anlamda yaratıcı oyuncu eksikliği yaşayan teknik direktör Fatih Terim'in, sakatlıktan yeni kurtulan Emre Akbaba'ya pazartesi günü Alanyaspor'la oynanacak maçta şans vermeyi düşündüğü bildirildi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 2
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir bilemedin iki maç daha oynar. Bu kezde yeni bir sakatlık yaşar, bir sezonda böyle geçer. Böyle böyle gs deki sözleşmesi sona erer. Sonuçta gs nin elinde patlayan bir bomba olarak listeye dahil olur.
    Cevapla
  • Hayırlısı 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendini sakınmadan oynuyor o yüzden hep darbeye bağlı ağır sakatlıklar geçiriyor. Biz de tekmeye kafa uzatan adam seviyoruz aslında Önce sporcu sağlığı olmalı bir pozisyonda top alacaksın diye sakatlanıp kaç tane maç kaçırdın yazık. Şimdi takımın böyle bir oyuncuya ihtiyacı var. Mükemmel bir forvet bence çok faydalı olacak. Santraforların da performansı artmasına vesile olabilir.
    Cevapla