Galatasaray'da indirimi kabul etmeyen iki isim belli oldu

Galatasaray’da yönetim kurulunun indirim isteğini kabul etmeyen isimlerin Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli olduğu öğrenildi.

Galatasaray'da indirimi kabul etmeyen iki isim belli oldu
Galatasaray'da indirimi kabul etmeyen iki isim belli oldu
GİRİŞ 09.10.2020 14:44 GÜNCELLEME 09.10.2020 17:28
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Galatasaray’da başkan Mustafa Cengiz’in maaş indirimini kabul etmeyen iki futbolcu olduğunu açıklamasının ardından isimler üstünde tartışmalar başlamıştı. Edinilen bilgilere göre Başkan Cengiz’in işaret ettiği iki isim Belhanda ve Feghouli.

 

 

Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı kulübün kurucu başkanı Ali Sami Yen’in anma töreninin ardından yaptığı açıklamada, ekim ayına kadar tüm takıma ödemeleri yaptıklarını söyledi. Takımda sadece 2 kişiye eksik ödeme yapıldığını dile getiren Cengiz, bu iki futbolcunun yüzde 15 indirime gitmeyi kabul etmediğini dile getirdi. 

Bu 2 isimden biri olan Faslı 10 numara Younes Belhanda’nın sarı-kırmızılı ekibi daha önce FIFA’ya şikayet ettiği öğrenildi. Aynı şekilde Cezayirli Feghouli de alacaklarının ödenmesi için konuyu FIFA’ya taşıdı.

GALATASARAY'DAN RESMİ AÇIKLAMA

Kulübümüz, futbolcularımızın alacaklarını COVID-19 pandemisinin getirdiği mücbir sebeplerden ötürü, karşılıklı mutabakat sonucunda yüzde 15 indirimli şekilde ödemiştir.

Maaşında yüzde 15 oranında indirim yapılmasını kabul etmeyen futbolcuların ödemeleri de bu indirim uygulanarak yapılmıştır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 32
  • Adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bol keseden para verirken düşünün hak sizletr
    Cevapla
  • İstanbullu 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim sözleşmeyi imzalatmadan önce düşünseydiniz. Kimsenin maaşını sözleşmenin aksine değiştiremezsiniz. Empati kuralım. Bizim takımların genel sıkıntısı. Önce getirene kadar kırk takla atarlar. Sonra baskı, baskı, baskı. Yaw sana Falcao gelmiş oynatamıyorsun. Dünya'nın parasını vermişsin. Vermeden önce düşüneceksin. Sözleşmeyi imzalatan kimse gidip ondan alsınlar o paraları. Sen bu paraları vermezsen adamlar gelip oynamıyor. Tercih eden kimse o ödesin.
    Cevapla
  • tr57 3 yıl önce Şikayet Et
    belhanda ve feghouli. 2 müslüman oyuncu. şaka gibi..
    Cevapla
  • Burhan 3 yıl önce Şikayet Et
    İsmen müslüman bunlar. Yaşantı Yaşantı olarak müslüman olmak lazım. Kazandığını helal kazanç, vefa gibi şuur yok bunlarda...
    Cevapla
  • Can 3 yıl önce Şikayet Et
    Yönetim Bu iki futbolcuya gözünün üstünde kaşın var diye sürekli ceza yazsın
    Cevapla
  • Aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Belhanda feguli bir kurtulamadik su 2 mikroptan . Bence kadro disi birakin ikisinide .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle