Ryan Babel: Sezon sonu geldiği zaman...

Galatasaray'da transfer dönemi boyunca elden çıkartılmak istenen ancak teklif gelmediği için takımda kalan Ryan Babel, sarı-kırmızılı yönetimin "maaş indirimi" teklifini de kabul etmedi.

Ryan Babel: Sezon sonu geldiği zaman...
Ryan Babel: Sezon sonu geldiği zaman...
GİRİŞ 08.10.2020 15:35 GÜNCELLEME 08.10.2020 15:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray'dan 2.5 milyon euro net maaş alan Ryan Babel, sarı-kırmızılı kulübün "takımdan ayrıl" talebini de kabul etmedi ve kariyerine sarı-kırmızılı takımda devam ederek şampiyonluğa katkı sağlamak istediğini dile getirdi.

 

 

Hollanda Milli Takımı'nın Meksika ile oynadığı maça ilk 11'de başlayan Ryan Babel, yaptığı açıklamalarda Galatasaray'daki sürecini de değerlendirdi.

Galatasaray'ın çok iyi bir takıma sahip olduğunu ifade eden Babel, "Uyum içerisinde olan tecrübeli bir takıma sahibiz. İlerleyen haftalarda çok daha iyi sonuçlar alacağız; sadece taraftarımızın bize inanması ve takım etrafında kenetlenmesi gerekir. Galatasaray'da şampiyonluk olabilecek tüm enstrümanlar var ve sezon sonu geldiği zaman bu enstrümanların kullanılarak şampiyonluğun kutlanacağına inanıyorum" dedi.

 

 

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 4
  • Emrah 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazık Çok Yazık.. Böyle Bencil, Futboldan Anlamayan Yabancılara Milyon Eurolar Veriliyor.. Sonra, Yok Mali Kriz Yok İndirim YAPIN diye Cıyaklıyorlar.. Buna Verilen Maaşla 10 Türk Futbolcu Oynatılır..
    Cevapla
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    bunun kadar parayi seven insan azdır. deste deste parayla çekilmiş fotoları var. Israrla aldıran kişi ise Terim.
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    ryan babel : 41 muslera : 47 marcao 35 luyindama 42 arda turan 50 falcao 49 emin bayram 32 ryan donk 38 emre taşdemir 41 emre kılınç 43 MEzARLIĞA HOŞ GELDİNİz birde fb yaşlıları topluyor dersiniz
    Cevapla
  • Biraz da futbol oyna 3 yıl önce Şikayet Et
    Babel yürümeye halin yok anca konuşuyorsun
    Cevapla