Galatasaray Avrupa'ya veda etti!

UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçında Galatasaray, deplasmanda Glasgow Rangers'a 2-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti.

Galatasaray Avrupa'ya veda etti!
Galatasaray Avrupa'ya veda etti!
GİRİŞ 01.10.2020 23:36 GÜNCELLEME 02.10.2020 00:14
Bu Habere 178 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi playoff turunda İskoçya ekibi Rangers ile temsilcimiz Galatasaray karşı karşıya geldi. Glasgow kentindeki Ibrox'ta oynanan mücadeleyi ev sahibi Rangers 2-1'lik skorla kazandı.

 

 

Rangers'a turu getiren golleri 52. dakikada Scott Arfield ve 59. dakikada James Tavernier kaydetti. Galatasaray'ın tek golü 87. dakikada Marcao'dan geldi.

Galatasaray'ın Avrupa Ligi macerası sona ererken Rangers gruplara yükselen taraf oldu.

Rangers: 2 - Galatasaray: 1 - Sarı-kırmızılı ekip, Avrupa'ya veda etti

Stat: Ibrox

Hakemler: Andris Treimanis, Haralds Gudermanis, Aleksejs Spasjonnikovs (Letonya)

Rangers: McGregor, Tavernier, Helander, Goldson, Barisic, Davis, Kamara, Arfield, Hagi (Dk. 78 Jack), Morelos (Dk. 87 Itten), Kent

Galatasaray: Fatih Öztürk, Elabdellaoui, Luyindama, Marcao, Linnes, Taylan Antalyalı, Emre Kılınç, Feghouli (Dk. 73 Diagne), Belhanda (Dk. 66 Etebo), Babel (Dk. 65 Ömer Bayram), Falcao

Goller: Dk. 52 Arfield, Dk. 59 Tavernier (Rangers), Dk. 87 Marcao (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 29 Elabdellaoui, Dk. 65 Belhanda (Galatasaray)

YORUMLAR 178
  • gsli 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa futbolu yanında bizimki amatör. Avrupa kulüp idareleri ve teknik direktörleri yanında bizimkiler yine amatör malesef. Futbolcular hakeza yine öyle. Döküntüleri alıyoruz. Bakın kaliteli bir ayağı hemen Avrupa alıyor.
    Cevapla
  • BULUT 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorumları okuyunca millet TFF'ye yüklenmiş, iyide başkan fenerli öncekisi beşiktaşlı şimdi bu TFF'nin galatasaraya hizmet ettiğini söylemek saçmalıktır. Doğru yorum şu ne yazıkki ülkemizde futbol oynamayı bilen kulüp yoktur, alınan sonuçlar bunun neticesidir.
    Cevapla
  • ZİYA 3 yıl önce Şikayet Et
    Dikkatinizi çekiyormu bilmiyorum ülke puanı gündemde ,hakem gündemde, tff gündemde, birtek bu takımın başındaki adam sorgulanmıyor. Yeterlimi yetersizmi geliyor, Bu kadar yabancı oyucu ile oynayıp niye başarılı olamıyor. niye türk oyuncuları stepne olarak kullanıyor. GS bu kadar borcu yapıpta niye başarılı olamıyoruz. Niye avrupadaki başarısızlıkları üç günde unutturuluyor. Niye yönetim aynı adamda ısrar ediyor. Aynı kapasitede oldukları içinmi bu başarısızlığı sorgulamıyorlar.
    Cevapla
  • Beşinci Hakem 3 yıl önce Şikayet Et
    Dün bana her gs 'li ayaktopcuların ceza sahası içinde ve yakınında kendilerini ikide bir yere atmaları çok şeyi anlattı.
    Cevapla
  • Abdurrahman 3 yıl önce Şikayet Et
    Senelerce sanki Galatasaray nasıl şampiyon oluyor sanıyorsunuz ve bu fatih terimin havası nereden geliyor. Çünkü hep haksız hakemlerden ve korkak tff dem bu durumlara geldi gs
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle