Galatasaray'a Belhanda piyangosu! İşte gelen teklif

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice, daha önce sarı-kırmızılı takıma Younes Belhanda için teklif iletmişti. Fransız kulübü, Faslı yıldız için taksitler halinde 7 milyon Euro'luk yeni bir teklif verdiği belirtildi.

Galatasaray'a Belhanda piyangosu! İşte gelen teklif
Galatasaray'a Belhanda piyangosu! İşte gelen teklif
GİRİŞ 29.09.2020 11:11 GÜNCELLEME 29.09.2020 11:11
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da takımın en çok kazanan isimlerin başında gelen Younes Belhanda, aldığı maaş ve takıma sunduğu katkı göz önünde bulundurulunca eleştirileri üstüne çekmişti. Bonuslar hariç Cimbom'dan 3 milyon 350 bin Euro alan Faslı yıldıza eski kulübü Nice talip oldu.

 

 

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe derbisi sonrası, "Şimdilik Galatasaray'dayım ve elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim" diyen Younes Belhanda, eski takımı Nice'le flört halinde...

Kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçirdiği Fransız temsilcisine, zirve mücadelesine katkıda bulunan Faslı yıldızın, yönetimin son kararını beklediği öğrenildi.

 

 

Nice, Belhanda için 7 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkarırken, ödeme takvimi hazırlandığı ve paranın taksitler halinde transfer edilmesinin planlandığı belirtiliyor. Galatasaray Yönetimi ise son karar için Fatih Terim'e danışacak.

FATİH TERİM'DEN ŞARTLI ONAY

Bu transferin onay sürecinde Fatih Terim'in üzerinde en hassasiyetle durduğu konu, Belhanda gittiğinde, yerine kimin veya kimlerin alınacağı. Terim, tüm anlaşmalar tamamlanmadan, Belhanda'nın gönderilmesine kesinlikle karşı. Eğer tecrübeli futbolcudan 7 milyon Euro gibi bir gelir elde edilirse, Galatasaray'da 2 orta saha ve 1 de kanat oyuncusu almak için operasyon başlatılacak.

YORUMLAR 32
  • Mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    Hemen acilen satsinlar, eğer adam bulamazlarsa parada istemem onun kadar oynarım.
    Cevapla
  • Fatih Peker 3 yıl önce Şikayet Et
    Yeri dolmayacak bir futbolcu değil. Kesinlikle gönderilmeli. O parayı bir daha kimse vermez. Galatasaray'ın önceliği sol açık ve Melo tarzında bir oyuncu. Seri konusunda neden hala ısrar ediliyor anlamış değilim.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Hemen satılsın hiç beklemeden Allah rızası için duyan gören varsa bu mesaji ilk geldigi gün de dedim w.s derin yerini dolduramaz yazık bunca ona verilen sabir ve emeğe takim süper sözüm yok ama belhanda lütfen gitsin takim bu adam yüzünden hep bir kişi eksik bari gitsinde yerini alt yapıdan gelen bi kardeşimiz gecer
    Cevapla
  • Ali Şimşek 3 yıl önce Şikayet Et
    O parayı veriyorlarsa düşünmeye gerek yok hemen verin boşluğu dolmayacak bir futbolcu değil. Sol açık lazım mutlaka ardayla babelle olacak iş değil. Seride bizim göremediğimiz ne varda hala gündemde inşallah gelmez
    Cevapla
  • Bekir Şahin 3 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi hiç beklemeden gönderin yerine genç dinamik akıllı oyuncular gelsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle