Fatih Terim'den flaş Belhanda kararı!

Galatasaray'da kısa bir süre önce gözden çıkarılıp satılmak istenen Belhanda ile yeni sözleşme yapılması gündemde.

Fatih Terim'den flaş Belhanda kararı!
Fatih Terim'den flaş Belhanda kararı!
GİRİŞ 26.09.2020 09:38 GÜNCELLEME 26.09.2020 10:16
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Sezona flaş bir giriş yapan Faslı futbolcu iki hafta öncesine kadar istenmeyen futbolcuydu. Gaziantep ve Başakşehir maçlarında futboluyla yıldızlaşan ve son olarak önceki akşam UEFA Avrupa Ligi'nde Hajduk Split'e karşı maça sonradan girip perdeyi açan yıldız futbolcu maaşında indirime gidecek ve yeni sözleşmeyi kapacak.

Cim-Bom ile bir sene daha sözleşmesi bulunan, bonuslar hariç 3 milyon 350 bin euro net ücret alan Belhanda'nın garanti ücreti 2.1 milyon euroya çekilecek. Yapılacak 2+1 senelik sözleşme ile 30 yaşındaki futbolcu 2023'e kadar G.Saray forması giyecek.

Belhanda sözleşmesinin son senesinde oynarsa +1 yıl daha ter dörkecek. İstanbul'da kısa bir süre önce ev alan Belhanda'nın yükselen performansında anlaşmasının bitecek olmasının etki yaptığı belirtildi

2011-12'yi anımsattı

Younes Belhanda kariyerinin en iyi sezonunu 2011-12 sezonunda Montpellier'de geçirmişti. Hem kişisel istatistiklerinde hem de takım başarısıyla zirveye çıkmıştı.

13 gol 6 asiste ulaştığı performansıyla Montpellier'in o sezon Fransa şampiyonu olarak tarihe geçmesinde baş rolü oynamıştı.

İlk dört maçında iki gol attığı tek sezon 2011-12 olan Faslı futbolcunun sonraki yıllardaki performansı hep tartışma konusu oldu. Dokuz yıl sonra ilk kez bu sezon Galatasaray formasıyla, aynı rakamlara ulaştığı bir sezon başlangıcı yaptı. (Milliyet)

 

 

YORUMLAR 22
  • hmz 3 yıl önce Şikayet Et
    En güzeli elden çıkarmak. 2-3 maç oynadı diye sözleşme mi yapmak lazım. Onun yerine "Oyun Kurucu" pozisyonda oynayan bir oyuncu alınmalı
    Cevapla
  • jejej 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende bundan korkuyordum iki maç iyi oynadı diye hemen sözleşme gündemde bu adamın taraftara yaptıkları unutulmaz
    Cevapla
  • Yaşar Yilmazer 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru bence de sözleşmeyi uzatmayın sonra başınıza bela olur
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yapmayin acele etmeyin bir yere gideceği yok kontratı kaptimi yatar bu adama güven olmaz .1+ 1 yapın ,sonrada agliyosunuz gönderemiyorsunuz .Bu adamın vitesi arttırmasının sebebi yeni sözleşme kapmak zaten .bu adamla çok dikkatli yıllık sözleşme uzatmak gerek yoksa 2 3 yıllık yaparsan yarın obur gün gönderemezsin herkesi de elinde oynatır çok sıkıntı karakteri var bunun
    Cevapla
  • Cimbomm 3 yıl önce Şikayet Et
    Dogru kararmi bence eger her macta agresif olursa fessih maddesini ekleyin unutmayin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle