Fatih Terim: "Marcao'ya o fiyatlar az"

Fatih Terim, Hajduk Split'i 2-0 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'nde playoff turuna kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim: "Marcao'ya o fiyatlar az"
Fatih Terim: "Marcao'ya o fiyatlar az"
GİRİŞ 24.09.2020 23:47 GÜNCELLEME 24.09.2020 23:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Hajduk Split'i 2-0 yendikleri maçın ardından konuştu.

 

 

Fatih Terim'in açıklamaları şöyle:

"KADRODAKİ DEĞİŞİMLER"

 

 

"Biraz geniş bir rotasyon oldu ama bana çok şey ifade eden bir rotasyon. Her oyuncum hazır olursa rahat götüreceğiz 50-60 maçı. Biraz riskliydi ama hayat risk. Onları da görmem lazımdı artı bazı oyuncularımız hiç durmamıştı sezon başından beri. Yükü eşit dağıtabilirsek ve bu arada kaybetmezsek çok sevinirim. Türkiye Ligi'nde 5'e alıştık, UEFA'da 3 ürkütüyor insanı. Onu da hem bazı oyuncularımı kazanmak, hem de mümkün mertebe oynayabildikleri kadar oynamaları anlamında sahada bırakmayı düşündüm, doğru oldu."

 

"HER OYUNCU İÇİN DEVAM"

İlk yarıdaki sıkıcı futboldan ikinci yarıdaki heyecan verici futbola dönünce heyecan verici oldu. İlk yarıda neredeyse hiç vermedik, 2. yarıda 1-2 tehlikeli pozisyon verdik, bu da sevindirici. Her oyuncumuzun hazır olması açısından bunlara devam edeceğiz.

 

"TAYLAN'A İZİN YOK"

"Taylan bizim yeni kazancımız. Herkes izin var ama ona yok. Bizde veya başka takımlarda oynamadığı zamanlara saysın bunu. Onun dinlenme gibi bir lüksü de olmamalı. Maşallah iyi gidiyor, daha da iyi şeyler yapacağız, inanıyorum. Doğru oyun oynamayı her geçen gün daha iyi öğrenecek. Güveni arttıkça bize dönüşü daha faydalı olacak inşallah. Modern futbolda ve günümüz futbolunda saha içinde mevki değiştirebileceğimiz oyuncular çok önemli. Taylan öyle bir oyuncu oldu. Bundan sonra hep üstüne koyarak gidecek inşallah. Koşu mesafeleri, pas oranı, isabeti, gayet iyi gidiyor."

 

"BELHANDA'NIN KAPASİTESİ VAR"

"Belhanda'dan normalde beklememiz gereken bu. Onun yeteneğinde bir oyuncu için beklemek gereken bu. Çeşitli nedenler, sebepler... Yoksa ilk 2 sene şampiyonlukta da önemli şeyler yaptı. Onu 18'e sokmayı becerdik, şut atmaya ikna ettik. 9 numara civarında, 18 içine girmeye zorladık ve o işleri yapacak kapasitesi olduğu için oyuna renk de katıyor. Şu anda o oynadığından zevk alıyor, biz de zevk alıyoruz."

 

MARCAO AYRILACAK MI?

Marcao aldığımızdan beri gelişen, müthiş bir sol ayağı olan, iyi profesyonel. O rakamların az olduğunu düşünüyorum Marcao'ya, her geçen gün üzerine koyarak devam edecek. Sayın yönetimimiz Galatasaray lehine bir şey uygun görürlerse, onu paylaşırız. Birçok isteyeni olmuştu ama her şey kolay değil öyle. Gitmeler, gelmeler bu kadar çok ses getirmemeli, bunlar artık çok doğal. 5 sene mukavele yapıyorsunuz, oyuncu 1 sene sonra gitmek istiyorum diyor, o zaman gidişler, gelişler doğal. Onun gibi genç, yetenekli birçok oyuncuyu katacağız inşallah. 

 

"YENİLERİ DE GELECEK"

Abdurrahim bey ile de onu konuştuk. Listemizde birçok oyuncu var, inşallah Galatasaray'a kazandıracağız, onlar da Marcao'nun izinden gidecekler. Aşağıda onunla ilgili de toplantı yaptık, olası eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz.

 

"ETEBO'DAN MEMNUNUM"

"Etebo'dan memnunum, iyi mücadele etti. Onlar bu haftaki maçlarını erteletti, 12 gündür maç oynamıyorlar, dinlenerek geldiler. Bu çocuklar Perşembe Azerbaycan seyahatinden geldi, Pazar maç oynadı. Oyuncularımı bu özverilerinden dolayı kutluyorum. Bozmamak için elimizden geleni yapacağız."

 

FENERBAHÇE DERBİSİ

"Bu ne ilk derbi, ne de son derbi. Bugünümüz, burada kalsın. Derbi günü sonrasında da, öncesinde de konuşuruz."

YORUMLAR 3
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    evet en fazla 30 milyon (TL)
    Cevapla
  • Galatasaray 3 yıl önce Şikayet Et
    1 2 3 4 Aşkım ŞAMPİYON ♡
    Cevapla
  • Ertuğ 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray-Fenerbahçe derbisine atanmış. Rahmetli şükrü
    Cevapla