Dev bonservisle G.Saray'a veda ediyor!

Roma, Marcao için son teklifini 15 milyon euro artı bir sonraki satıştan yüzde 10 pay olarak güncelledi. G.Saray yönetimi, transfere yüzde 90 onay verdi.

Dev bonservisle G.Saray'a veda ediyor!
Dev bonservisle G.Saray'a veda ediyor!
GİRİŞ 24.09.2020 12:04 GÜNCELLEME 24.09.2020 12:07
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Belhanda veya Babel'in satışı için gün sayarken Galatasaray'da sürpriz bir ismin vedasına hazırlık yapılıyor.

İtalyan devi Roma, Marcao teklifini güncelleyerek 15 milyon Euro bonservis artı bir sonraki satıştan pay önerisini kulübe iletti. Yönetim, bu cazip teklife oldukça sıcak bakıyor.

Gelinen nokta itibarıyla yönetimin yüzde 90 oranında transferi onayladığı, son sözün ise teknik patron Fatih Terim'e bırakıldığı öğrenildi.

SCOUTLAR, ALTERNATİFLERİ HAZIRLADI

Öyle ki, scout ekibi Marcao tipinde, yani solak, oyun kurabilen, sezgileri güçlü, genç ve maliyeti uygun bir stoper için arayışlara koyuldu. Bu doğrultuda bir havuz oluşturulup, Terim'in beğenisine sunulacak.

DERBİNİN ARDINDAN VEDA EDECEK

Sarı-Kırmızılı kulüpte yıllık 850 bin Euro'ya oynayan Marcao, Roma'ya olumlu yanıt verirken, Galatasaray'ın satışla ilgili her türlü kararına saygı duyacağını kulübe iletti.

Eğer görüşmeler aynı çizgide seyrederse, Brezilyalı savunma oyuncusunun Hajduk Split ve Fenerbahçe maçlarının ardından Galatasaray'a veda edeceği belirtiliyor. (Milliyet)

 

 

YORUMLAR 23
  • vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    Satmayın bu adamı..
    Cevapla
  • G s li 3 yıl önce Şikayet Et
    GS gene başladı geleceği parlak adamları satmaya hem yaş ortalaması düşürmeye çalışıp hemde böyle oyuncuyu değerinden az paraya satiyosun bence yanlış marcao Taylan luyindama emre kılınç gibi gençler i elinde tutup en az beş sene transfer ihtiyacı duymamak varken böyle oyuncuyu satiyosun çok yanlış çok ennazindan Ocak transferine kadar bekleyin en az 25 e gider
    Cevapla
  • Galatasaray 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'ın Taraftarına ihtiyacı var. Evet tribünde olamıyoruz. GS Store'da olalım. KENETLENBAŞKAGALATASARAYYOK♡HERYERSARIKIRMIZI
    Cevapla
  • Bayko 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu paraya böyle oyuncu alabilirmisiniz bence ucuza veriyorsunuz. Kendinizi ucuza satarsanız sürekli ucuz teklifle gelirler. Bize gelince kendilerini nasıl kasıyorlarsa sizde kadın biraz be kardeşim.
    Cevapla
  • ReisEmir 3 yıl önce Şikayet Et
    Paraya ihtiyacınız var, satacaksınız da yerine koyabilecek futbolcun var mı. Bu sene birazcık keyif vermeye başlamıştı GS onunda içine edin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle