Arda, hem sahada, hem saha dışında lider

Süper Lig'e 2'de 2 yaparak başlayan Galatasaray'da kaptan Arda Turan da oynadığı futbol ve sahadaki liderliğiyle sonuca büyük bir katkı sağlıyor.

Arda, hem sahada, hem saha dışında lider
Arda, hem sahada, hem saha dışında lider
GİRİŞ 21.09.2020 12:43 GÜNCELLEME 21.09.2020 12:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Saha içinde her oyuncuyla bire bir iletişim kuran, Güney Amerikalı oyuncularla İspanyolca, Avrupalı futbolcularla İngilizce konuşan yıldız futbolcu saha içinde takımının konsantrasyonunu üst seviyede tutan en önemli isimlerin başında geliyor.

Sahanın neresinde olursa olsun tüm takım arkadaşlarıyla kısa konuşmalar yapan ve oyun kurgulamasında yönlendiren Turan, kaptanlık görevini en iyi şekilde yerine getiriyor. Teknik direktör Fatih Terim'den aldığı direktiflerin sahada en iyi şekilde uygulanması için de takım arkadaşlarını yönlendiren 33 yaşındaki futbolcu sahadaki performansını da yükseltirken her geçen gün daha da hazır hale geliyor.

ARDA TURAN GALATASARAY RUHUNU SAHAYA YANSITIYOR

Transferiyle büyük yankı uyandıran Arda Turan, kaptan olarak arkadaşlarıyla sağlıklı bir iletişim kurarak, Galatasaray'ın sahada birbiri için mücadele eden bir takım kimliğine bürünmesine katkı yaptı. Florya'da neşe kaynağı haline gelen, herkesin sevgi ve saygısını kazanan Turan, diğer oyunculara aidiyet duygusu aşılanmasına da destek verdi

YORUMLAR 3
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    İşler iyi giderken herkes göğe yükseltir. Az bi Kötü zamanda fatura ağır çıkar.
    Cevapla
  • Arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ardaya hayatı boyunca sağlıklı hayat ve Başarılar Dilerim iyiki Galatasaray lıyız
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayli degilim ama hem Arda'ya hemde bütün sporculara saglikli hayat ve basarilar dilerim. Hatta herkese saglik sihhat ve huzur dilerim.
    Cevapla