Hajduk'un hocası Vukas: "G.Saray güçlü takımla gelemez"

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'ndaki rakibi Hajduk Split'in, teknik direktörü Hari Vukas, eşleşme ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Hajduk'un hocası Vukas: "G.Saray güçlü takımla gelemez"
Hajduk'un hocası Vukas: "G.Saray güçlü takımla gelemez"
GİRİŞ 18.09.2020 20:33 GÜNCELLEME 18.09.2020 20:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hajduk Split'in Teknik Direktörü Hari Vukas, Galatasaray'ın kendileri ile maç oynamadan önce Başakşehir ile Fenerbahçe'yle maç yapacağını ve sarı-kırmızlı ekip kendi maçlarında rotasyon yapabileceğini söyledi.

"BAŞAKŞEHİR VE FENERBAHÇE OLACAK"

"Soğuk kanlıyız ve heyecanlıyız. Dişe diş bir maça çıkacağız, ne olursa olacak. Galatasaray'ın Hajduk maçı öncesi ve sonrasında iki derbisi olacak, 7 günde Başakşehir ve Fenerbahçe ile oynayacaklar, arada da bizimle karşılaşacaklar."

 

"EN GÜÇLÜ TAKIMLA OLMAZLAR"

"Onlar için 3 maç büyük bir meydan okuma olacak. Akıllarında bu maçlar kesinlikle olacaktır. Büyük ihtimalle de bizim maçta en güçlü takımlarıyla sahada olmayacaklar. Biz elimizden geleni yapacağız."

 

"RANGERS'IN FAVORİ OLDUĞU KESİN"

"Galatasaray'dan sonraki rakibi, turu geçince düşüneceğiz. Rangers'ın favori olduğu kesin ve o da büyük bir takım, bizim yolumuzda duruyor."

 

"GALATASARAY EN GÜÇLÜSÜYDÜ"

"Galatasaray geçen tura baktığımızda kesinlikle potansiyel olarak en güçlü rakip. Bir maçta her şey mümkündür, tur atlama şansımız var."

YORUMLAR 1
  • Galatasaray 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok Üzgünüm ama biz kazanacağız.
    Cevapla