Fatih Terim talimat verdi! Transfer operasyonu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, orta saha transferinin bir an önce yapılmasını istiyor. Ligin başlamasına bir hafta kala yönetimle tekrar görüşen Fatih Terim, orta saha konusunda çok geç kaldıklarının altını çizdi.

Fatih Terim talimat verdi! Transfer operasyonu
Fatih Terim talimat verdi! Transfer operasyonu
GİRİŞ 05.09.2020 09:54 GÜNCELLEME 05.09.2020 09:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hatayspor ile oynanan hazırlık maçında Galatasaray’ın orta saha problemi net şekilde gözler önüne serilirken, teknik direktör Fatih Terim de bu konuda yönetimin acele etmesini istedi. 

Karşılaşma sonrası yöneticiler ile görüşen tecrübeli çalıştırıcının, “Orta sahadaki boşluğu doldurmak konusunda çok geç kaldık. En az bir transferin ligin ilk maçına yetişmesi önemli. Bu bölgede ciddi eksiklik yaşıyoruz” dediği öğrenildi.

Lemina ve Seri gittikten sonra buraya herhangi bir oyuncu alınmazken, Galatasaray’ın hocası, Ömer Bayram-Taylan ikilisiyle açığı kapatmaya çalışıyor ancak kalite eksikliği net şekilde göze çarpıyor.

Uzun lig maratonu, UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası dikkate alındığında yorucu periyot öncesi Terim’in beklentisi en az 2 orta saha transferinin yapılması. 

12 Eylül’de Gaziantep FK ile ligin ilk maçına çıkacak Galatasaray’da şimdi gözler Başkan Mustafa Cengiz ve kurmaylarına çevrilmiş durumda. 

Haftalardır transferde suskun olan yönetimin, bir hafta içinde orta saha sorununu çözüp çözemeyeceği büyük merak konusu. 

Gündemdeki isimler ise Bournemouth’dan Lerma, Lech Poznan’dan Moder, Fulham’dan Johensen ve Crystal Palace’tan Kouyate.

YORUMLAR 3
  • Atmasyon 3 yıl önce Şikayet Et
    Artık lig başlıyor hiç transfer yapmayın daha iyi orta sahada sol beke linnes ‘i koy orta sahanın oluna Ömer’i sol öne de Sarachi’i koy sol kanat tamam defans zaten belli Ömer’in yanına merkez orta sahaya da Arda’yı koy yanına Emre Kılınç orta daha da tamam sağ önde Feghouli sağ bek Omar santraforda kim sağlamsa onu koy bitti gitti haydi fatih hoca yine iyisin senin yerine takımı yaptım bu kıyağımıda unutma :)
    Cevapla
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakü takımına elenecegiz ve terime bahane çıkmış olacak bence ısrar etmesin yokaa hesap ona döner.
    Cevapla
  • Samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Yok geç kalmadılar daha bir ay var transferin bitmesine. Bişey olmaz baküye eleniriz fb ve başakşehirlede berabere kalırız.
    Cevapla