Galatasaray'da James sesleri! "Maaş sorunu aşılır!"

Sarı-kırmızılıların, Kolombiyalı 10 numara ile ilgilenmesi büyük ses getirirken Libertad Digital, “Real Madrid’e ilk resmi öneri G.Saray’dan geldi” haberini yayımladı.

Galatasaray'da James sesleri! "Maaş sorunu aşılır!"
Galatasaray'da James sesleri! "Maaş sorunu aşılır!"
GİRİŞ 24.08.2020 10:36 GÜNCELLEME 24.08.2020 10:36
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Real Madrid'den James Rodriguez'in peşinde... Birçok kişi bu transferin hayal olduğunu düşünse de sarı-kırmızılı yönetim aynı kanıda değil ve ağır ama kararlı bir şekilde ağlarını örmeye devam ediyor.

 

Real Madrid ve Rodriguez'in menajeri ile görüşmeler sürerken İspanyol ve Kolombiya basının ortak kanısı Galatasaray'ın ideal seçenek olduğu yönünde...

Kolombıya'dan Futbol Ete; Manchester United, Arsenal, Everton ve son zamanlarda da Lazio'nun James'le ilgilendiğine dair haberler çıkmasına rağmen bunlardan hiçbirisinden teklif gelmediğini yazdı. Libertad Digital, "Real Madrid'e ilk resmi öneri Galatasaray'dan geldi" haberini yayımladı. İspanyol es- Radio ise "Galatasaray'ın James Rodriguez'in maaşının yüzde 100'ünü ödemek istememesi tek sorun ama aşılamayacak bir sorun değil" yorumunu yaptı.

 

 

.

YORUMLAR 8
  • Olumlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş dünya çapında oyuncu sakatlık sorunu yok maaşının yarısını Real Madrid ödeyecek bundan iyi transfer olmaz uygun şartlar olursa çok faydalı olur forma satışı sponsorluklara önemli katkı sağlar
    Cevapla
  • Fuat 64 3 yıl önce Şikayet Et
    Yinemi futbolcu eskisi alacağız.
    Cevapla
  • ... 3 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan anlıyor musun
    Cevapla
  • Adem38 3 yıl önce Şikayet Et
    Stada giden ya da bağış kampanyalarında dünya para ödeyen enayiler olduğu sürece, beş para etmeyen adamlara daha çooook para öder bizim kulüpler. Borç batağında olan hangi kulüp olursa olsun hemen küme düşürülsün yoksa milletin parası dış ülkelere gidiyor. Yabancı sevdasına son verilip, alt yapıdan yerli oyuncular yetiştirilmeli.
    Cevapla
  • Rıdvan 3 yıl önce Şikayet Et
    BU adamlar batak değil mi? İyice yüzsüzlük etmeye başladılar
    Cevapla
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Jamse gelse iyi olur ama gelmez sanirim.
    Cevapla
  • Hihoho 3 yıl önce Şikayet Et
    Jamse kim?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle