Galatasaray'ın Ryan Babel kozu!

Yeniden Premier Lig'e yükselen Fulham, Hollandalı futbolcuyu istedi. Galatasaray ise bonservisi İngiliz ekibinde bulunan Seri için kolaylık talebinde bulundu.

Galatasaray'ın Ryan Babel kozu!
Galatasaray'ın Ryan Babel kozu!
GİRİŞ 23.08.2020 11:46 GÜNCELLEME 23.08.2020 11:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'a gelmeden önce Fulham forması giyen Babel, orada gösterdiği performansla İngiliz ekibinin beğenisini kazanmıştı.

Sarı-Kırmızılılar'da ise hayal kırıklığı yaratan 33 yaşındaki futbolcu, takasla gönderilecek gibi duruyor. "hitc.com" sitesinin haberine göre; yeniden Premier Lig'e yükselen Fulham, Babel'e talip oldu.

ANLAŞMA İHTİMALİ YÜKSEK

Galatasaray Yönetimi ise Seri'nin bedelsiz kiralanması karşılığında Babel'i para istemeden Ada temsilcisine kiralayabileceğini belirtti. Aslan'da senelik 2,5 milyon euro garanti ücret alan Babel'in mukavelesi 2022'de tamamlanacak. Seri'nin Fulham'daki sözleşmesi de 2022'de bitecek. Pazarlıklar devam ediyor. Ancak tarafların anlaşma ihtimali yüksek.

FULHAM, SERI'Yİ DÜŞÜNMÜYOR

Fulham, yeni sezon planlamasında Seri'yi düşünmüyor. Aynı durum Babel için de geçerli. İki futbolcunun 1 sezon karşılıklı kiralanması bekleniyor. Ancak sözleşmelerinin son senesi olan 2022 için şimdiden bir şey söylemek zor. (Akşam)

YORUMLAR 2
  • Seri’ye HAYIR 3 yıl önce Şikayet Et
    Seri’yi filan almayın Babel de gitsin
    Cevapla
  • Siyah Beyaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam gs ye transfer olurken yeğenim bana soruyordu, sen Beşiktaşlısın ama neden bizden fazla seviniyorsun diye. Dün kendiliğinden gelip zamanında babel transferine neden o kadar sevindiğin için anladım şimdi dedi.
    Cevapla