İspanyollar duyurdu: "Galatasaray, Rodriguez ile görüştü"

Libertad'dan Sergio Valentin'in haberine göre Galatasaray, Kolombiyalı oyuncuyla ilk teması kurdu ve gelmek isteyip istemediğini öğrendi.

İspanyollar duyurdu: "Galatasaray, Rodriguez ile görüştü"
İspanyollar duyurdu: "Galatasaray, Rodriguez ile görüştü"
GİRİŞ 21.08.2020 20:36 GÜNCELLEME 22.08.2020 09:39
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Şu ana kadar bonservisi elinde olan oyunculara yönelen ve yüksek bedelli futbolculardan uzak duran Galatasaray'ın büyük hedefi İspanya'da da duyuruldu: James Rodriguez!

 

 

"MAAŞIN BİR KISMINI VERİRİZ"

Menajeriyle yapılan görüşmede, Galatasaray'ın maaşın tamamını ödeyemeyeceğini de ilettiği ve Real Madrid'in maaş konusunda yardımcı olması durumunda transferi gerçekleştirebileceklerini iletildiği kaydedildi. Yıldız futbolcu, İspanyol ekibinden 10 milyon euro garanti ücret alıyor.
 

 

 

BONSERVİSSİZ BIRAKILACAK

Real Madrid'in, 1 yıl sözleşmesi kalan yıldız oyuncusunu bonservissiz bırakmaya hazır olduğu ve İngiltere Premier Lig'den taliplerin de bulunduğu bilgisi de paylaşıldı. Bu aşamada vatandaşı Radamel Falcao'nun Galatasaray'da olmasının, Rodriguez için önemli bir tercih sebebi olabileceği de vurgulandı.

OYNAYACAĞI BİR TAKIM İSTİYOR

29 yaşındaki futbolcu, 1 sezon daha sözleşmesinin olduğu Real Madrid'den ayrılmak istediğini geçtiğimiz günlerde açıklamış ve "Oynamak istiyorum" demişti.

"OYNAMAK İSTİYORUM"

Tecrübeli yıldız açıklamasında, "Geleceğimi ben de bilmek istiyorum. Belki günler, belki haftalar sonra öğreneceğim. Gerçekten bilmiyorum. Artık oynayacağıma emin olacağım bir yere gitmek ve oynamak, mutlu olmak istiyorum. Sevileceğim bir yeri istiyorum" ifadelerini kullandı.

75 MİLYON EUROLUK TRANSFER

2014'te 75 milyon euro bonservis bedeliyle geldiği Real Madrid'de geçtiğimiz sezon 14 maçta oynayabilen James, 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

YORUMLAR 26
  • Hayal 3 yıl önce Şikayet Et
    Boş verin ya Hayali bile güzel arkadaş işte boş zihinlerimizi meşkul ediyoruz acaba nasıl olur Galatasaray da faydalı olur mu? Geldi diyelim Belhanda 10 numaralı formasını verir mi?
    Cevapla
  • Çaldıran.....1514 3 yıl önce Şikayet Et
    Laf olsun torba dolsun ; hangi babayiğit Türk Kulübü bu adamın maaşını ödeyecek??Garanti para 10 Milyon avro = 86Milyon TL....
    Cevapla
  • Paol 3 yıl önce Şikayet Et
    Tutmaz Galatasarayda oynayamaz paraya yazık
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    yildiz futbolcu degil, sistem oyunu önemli, bir türlü anlayamadi bunu GS. Neyseki benim takim Fenerbahce bu sezon nihayet bunu anlamis gibi görünüyor.
    Cevapla
  • Malazgirt.....71 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir Türk Kulübü bu oyuncunun maaşını ödeyemez ; garanti olarak 10 milyon Avro alıyor....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle