Abdurrahim Albayrak: Geçen sene direkten döndü!

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Fatih Öztürk transferi ile ilgili konuştu.

Abdurrahim Albayrak: Geçen sene direkten döndü!
Abdurrahim Albayrak: Geçen sene direkten döndü!
GİRİŞ 15.08.2020 17:41 GÜNCELLEME 15.08.2020 17:59
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fatih Öztürk'ün Türkiye'de kalitesini ispatlamış biri olduğunu ifade eden 2. başkan, "Fatih Öztürk, Türkiye'de kendisini ispatlamış, kanıtlamış, bizim çok beğendiğimiz, çok takdir ettiğimiz bir kardeşimiz. Özellikle Akhisar'da göstermiş olduğu performans ve bize karşı kurtardığı penaltılarla kendisini ispat etti." diye konuştu.

 

 

Fatih Öztürk ile bir önceki sezon için temasların olduğunu; fakat transferin bu sene gerçekleştiğini dile getiren Abdurrahim Albayrak, "Geçen sene direkten döndü; ama bu sene kısmet oldu. Kulübünden müsaade isteyerek; serbest kalmasını, bize bir ücret talep etmeden vermelerini sağladı. Kasımpaşa Kulübü'ne ve başkanına çok teşekkür ediyorum. Fatih kardeşime de Galatasaray'da başarılı olmasını diliyorum. Hoş geldin, sefa geldin diyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 8
  • Alperen 3 yıl önce Şikayet Et
    Muslera ilk geldiğinde de bi dünya laf edilmişti sonuç adam Türkiye’de ki en iyi kaleci. Ha Kaleci Altay noldu bu arada, hani bi ara burda haber çıkmıştı fulham 20mil€ veriyor fb €25 istiyor diye, verdiler mi yoksa?
    Cevapla
  • TS-Li 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatih iyi kaleci.
    Cevapla
  • osmanli27 3 yıl önce Şikayet Et
    hahaaaaa ölcem transfere bak zor tutuyorum kendimi..
    Cevapla
  • faruk 3 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun gs ye. kale saglamda. ilk ona girer bu kaleciyle.
    Cevapla
  • Reis 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun! Tabi Muslera gibi bir kaleciden sonra GS kalesinde görev yapmak zor fakat Fatih iyi bir kaleci Olgun bir yaşta Dino zof gibi kendine bakar profesyonelce davranırsa 40’a kadar devam eder.Allah muvaffak etsin!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle