Ryan Donk Galatasaray'da kaldı!

Galatasaray, Ryan Donk’un sözleşmesinin 515 bin 750 euro karşılığında 1 yıllığına uzatıldığını borsaya bildirdi.

Ryan Donk Galatasaray'da kaldı!
Ryan Donk Galatasaray'da kaldı!
GİRİŞ 14.08.2020 19:10 GÜNCELLEME 14.08.2020 19:39
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Galatasaray sözleşmesi biten Ryan Donk'un gelecek sezonda da takımda olacağını açıkladı

 

 

Sarı-kırmızılı kulüpten KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

"Profesyonel Futbolcumuz Ryan Henk Donk'un sözleşmesi 2020-2021 futbol sezonu için uzatılmıştır. Buna göre Futbolcuya 2020-2021 sezonu için net 515.750 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir."

 


MUSTAFA CENGİZ'İN AÇIKLAMALARI

“Ne mutluyuz ki Donk bizimle devam ediyor. Donk'u biz çok seviyoruz. 3 sezondur joker gibi. Savaşçı karaktere sahip, her görevi kabul etti. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum. %15 indirim talebimizi ilk imzalayanlardan biri Donk, hiç gözünü kırpmadan imzaladı. Maddiyata önem vermediğini, Galatasaray'a kalpten de bağlı olduğunu kanıtladı. O bir profesyonel. Bunu genelde yabancılar hiç yapmıyor. Kendisine ben bu bağlamda da önderlik gösterdiği için teşekkür ediyorum. Donk'un Galatasaray'a yine bir joker gibi, savaşçı karakteriyle çok büyük hizmetler vereceğine inanıyorum. Kendisini transfer etmedik, sadece yuvada kalması için ikna ettik."

RYAN DONK'UN AÇIKLAMALARI

“Takımda olmaktan dolayı çok mutluyum. Gelecek sezon da aynı şekilde takım arkadaşlarımla, çalışma arkadaşlarımla, Başkanımız ve kulüp çalışanları ile birlikte bir sezon geçireceğim için çok mutluyum. Taraftarlarımız güvende ve sağlık içerisinde olsunlar. Biliyoruz ki saha içerisinde olmasalar bile saha dışında bizleri destekliyorlar. Kendilerine dikkat etsinler ve bizleri desteklemeye devam etsinler.”

 

 

YORUMLAR 13
  • Sıfır Bes 3 yıl önce Şikayet Et
    Ederi o zaten
    Cevapla
  • a.d 3 yıl önce Şikayet Et
    G.S başkanı ve diğer yönetim kurulu üyeleri koronaya yakalnıp iyileşmediler mi? Niye hala maske takmıyorlar.Donk ta var onlarda yok. Yoksa bu hastalık patrona bulaşmayıp ameleyemi bulaşıyor.(Amele=Çalışan anlamında.Kimseyi aşağılamak anlamında değil.)
    Cevapla
  • futbolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal be GS en cok beğendim futbolcu...
    Cevapla
  • Neden 3 yıl önce Şikayet Et
    Donk’a Galatasaray’dan başka kimse bu parayı vermek çok astronomik bir bir para veriliyor kaç yaşında oyuncu yabancı kotası daha doğru kullanılmalı
    Cevapla
  • Fanatik 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle karekterli ve gs ruhu taşıyan oyunculara ihtiyaç var bravo donk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle