Emre Kılınç: "Dik duruşumu korudum"

Galatasaray'ın yeni transferi Emre Kılınç ilk açıklamalarını yaptı.

Emre Kılınç: "Dik duruşumu korudum"
Emre Kılınç: "Dik duruşumu korudum"
GİRİŞ 12.08.2020 20:11 GÜNCELLEME 12.08.2020 20:12
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın yeni transferi Emre Kılınç, sarı-kırmızılı ekibe transfer olduğu için mutlu olduğunu dile getirerek, "Başta Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize, Fatih hocamıza, beni bu kulübe layık gören tüm yetkililerimize çok teşekkür ediyorum. Galatasaray’da olmak, Galatasaray’ın futbolcusu olmak, bu armayı taşımak benim için büyük bir onur ve gurur. Burada olabilmeyi çok istiyordum. Şu an burada Galatasaray formasını taşıdığım için inanılmaz gururluyum. Benim için çok gurur verici bir olay." ifadelerini kullandı.

 

 

"SÖZ VERMİŞTİM"

 

 

"Buralara gelmemde emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Bu bir başlangıç. Başlangıç ne kadar güzel oldu. İnşallah benim de Galatasaray’dan ayrılışım kaptanımızın ayrılışı gibi mutlu, güzel bir şekilde olur tek temennim bu. Ben sadece bir söz vermiştim, Galatasaray’da oynama hayalimden bahsetmiştim. Tek söylediğim buydu. Bunun haricinde pek bir şey yapmam gerekmedi. Süreç beni buralara getirdi. Sadece dik duruşumu korudum ve şu an buradayız. Yönetim, taraftar tarafından da bu kadar seviliyorum. Hepsinden Allah razı olsun."

MUSTAFA CENGİZ: "EMRE SÖZÜNÜ TUTTU"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz; "Emre Kılınç bence sadece bir transfer değil, gelecek kuşaklar için bir söz tutma, bir kişilik abidesi. Bu bir karakter meselesi. İzafidir bu kavram. Dürüstlük ve doğruluk öncelikle söz tutmaktır. Taahhütlerine sadık kalmaktır. Emre bize bunu gösterdi. Kendisine bu bağlamda da Galatasaray için değil Türk sporu adına teşekkür ediyorum. Hoş geldin Emre kardeşim." dedi.
 

ABDURRAHİM ALBAYRAK: "SAĞLAM DURDU"

Abdrurrahim Albayrak ise; "Emre’ye çok teşekkür ediyorum. Emre sağlam durmasaydı, sözünde durmasaydı başkaları gibi… ‘Abdurrahim ağabey ben sana öyle bir şey yapar mıyım, Galatasaray’a yapar mıyım?’ dedi. Hem camiam hem şahsım adıma Emre’ye çok teşekkür ediyorum. Böyle bir evlat yetiştirdikleri için de Emre’nin ailesine çok teşekkür ediyorum. Evlat böyle yetiştirilir." dedi.

YORUMLAR 13
  • Gavurdağlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bilmediğim için sorirem.mert hakan mı,emre mı daha eyi
    Cevapla
  • Fatih Başpınar 3 yıl önce Şikayet Et
    Baştan belirteyim hem sivaslı hemde fenerbahceli olarak Emre kardeşimi gönülden tebrik ederim. İsterdim ki tuttuğum takım fenere gelsin ama kendisi gs li herhalde o yüzden oraya gitti. Bu işler profesyonel işler olmasına rağmen amatör ruhla da iş yapılabiliyor. mert hakan kendisine verilen sözlerin tutulmaması üzerine gelmiş. dik durmayan gs mi mert mi bu durumda. sen futbolcuya atıyorum aralıkta 100 de haziranda olmadı koçum 50 ye geleceksin de sonra da dik duruştan bahset. Kaldı ki ali koç gs nin ilk anlaştığı paradan daha azına anlaştık dedi. Nasıl kandırılmış sa artık.
    Cevapla
  • Kapağı 3 yıl önce Şikayet Et
    Yapmış mert hakan efendiye büyük başkan abdurrahim bu ona yeter
    Cevapla
  • Real 3 yıl önce Şikayet Et
    Bazıları ,parayı seçmedi diye kıskançlıktan çatlayacak.Karakterli futbolcu duruşundan belli.Sizde ayartamadık diye çatlayın.Fener aşkı olan futbolcu bulamayınca 2-3 katı parayla futbolcu alabiliyorlar.Başkanları başarısızlığını örtbas etmek için ortalığı karıştırma peşinde.
    Cevapla
  • Yasin 3 yıl önce Şikayet Et
    Hikaye anlatma. Gazel okuma. Saf çocuk seni böyle kandırıyorlar işte.
    Cevapla
  • Gs li 3 yıl önce Şikayet Et
    Sizin diğerini kandırdığınız gibi mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle