Galatasaray'a sponsor desteği!

Galatasaray, Doğa Sigorta’nın sponsorluk teklifi ile elini güçlendirdi.

Galatasaray'a sponsor desteği!
Galatasaray'a sponsor desteği!
GİRİŞ 07.08.2020 17:24 GÜNCELLEME 07.08.2020 17:28

Kovid 19 sürecinin olumsuz etkileri tüm kulüpleri etkilerken sezon bitiminde +1 yıl uzatma opsiyonunu kullanmayıp sponsorluktan çekileceğini söyleyen Terra Pizza, Galatasaray yönetimini beklemediği bir nakit sıkıntısına sokmuştu.

Yönetim hemen yeni sponsor arayışına girdi. Fakat halen devam eden pandemi ve futbolda Avrupa kupalarına gidilmeyecek olması nedeniyle sarı-kırmızılı yönetim sponsor bulmakta zorlandı.

Galatasaray basketbol takımın isim sponsoru Doğa Sigorta’nın yönetim kurulu başkanı Nihat Kırmızı bu süreçte camiaya bir kez daha destek çıktı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile görüşen Kırmızı “Galatasaray sahipsiz değil, siz de yalnız değilsiniz ben bir Galatasaraylı olarak bu zor günde yanınızdayım” dedi ve geçen yılki çekilen sponsor anlaşmasını gerekirse Doğa Sigorta ve Ayvansaray üniversitesi olarak devam ettireceğini belirtti.

Nihat Kırmızı, Mustafa Cengiz ile yaptığı görüşmede 2 yılı kapsayacak şekilde 24 milyonu peşin bir sponsorluk anlaşmasına hazır olduklarını ve daha iyi şartlarda bir sponsor olursa bu teklifi geri çekebileceklerini de belirti. Galatasaray yönetimi daha iyi bir teklif ile sponsorluk anlaşması yaparken Nihat Kırmızı’ya da verdiği destekten dolayı teşekkürlerini bildirdi.