Semih Kaya transferi iptal oldu!

TFF'nin yabancı kuralını geçtiğimiz sezon ki gibi devam edeceğini duyurmasının ardından Galatasaray'ın transfer stratejisi değişti.

Semih Kaya transferi iptal oldu!
Semih Kaya transferi iptal oldu!
GİRİŞ 07.08.2020 10:50 GÜNCELLEME 07.08.2020 10:51
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray, geride bıraktığımız sezon yarıştığı üç kulvarda da hayal kırıklığı yaşadı. Ancak Aslan, bu başarısızlığı arkasında bırakıp tamamen yeni sezona kilitlendi.

TFF'nin açıkladığı harcama limiti ve gelecek sezon uygulamaya geçecek olan yabancı kuralına uygun hareket etmeye çalışan sarı-kırmızılılar, transferleri de buna göre yapıyor.

Daha önce Arda Turan, Emre Kılınç ve Oğulcan Çağlayan ile anlaşan Aslan, ilk olarak kendi altyapısından çıkan Arda Turan'ın transferini duyurdu. Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yönetimle yaptığı görüşmeler sonrasında ise 3 isme izin çıkmadı.

SEMİH KAYA İPTAL!

Fatih Terim'in daha önce üç oyuncuya da sıcak baktığı ancak yönetim ile yaptığı görüşmeler sonrasında transferlerin rafa kaldırıldığı öğrenildi. Yabancı sınırının geçen sezon olduğu gibi devam edecek olması nedeniyle Galatasaray'da Semih Kaya'nın transferi suya düştü.

Daha önce yabancı sınırı geleceği için Çalık'ı isteyen takımların devreden çıkması yüzünden, takımdan ayrılma ihtimali ortadan kalktı. Terim de bu yüzden hem Çalık'ı hem de Semih'i rotasyonda tutmamak için Semih'in transferini veto etti.

 

 

YORUMLAR 6
  • Galatasaray 3 yıl önce Şikayet Et
    Öf öf usta ya. Semih Kaya♡GS
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    GS yüzünden yabanci kurali getirmek istiyorlar zaten. 11 yabanciyla oynayan tek takim GS ! Baslarindada yillarca Milli Takimi yönetmis bir sahis var, hayret hayret hayret
    Cevapla
  • seyirci 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah'a şükürler olsun...Potansiyel kart görme ihtimali çok yüksek olan,penaltı yaptıran ,adam tutamayan ve oyuna katkısı olmayan bir futbolcuda niye ısrar ediyorlar anlayamadım gitti...
    Cevapla
  • Rebelboy1903 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu TFF Ne Yaptığını Bilmeyen En Aciz TFF Yani İnsan Demirören i Arar mı Böyle Nihat Özdemir ve Avanesi Gibiler Aratıyor.
    Cevapla
  • erdem 3 yıl önce Şikayet Et
    sakın ha! semih gelmesi, her an penaltı yaptırabilir gittiğine çok sevinmiştim ve pişman olmadım bu duygumdan, heran hata yapabilecek bir futbolcu dengesiz dalıyor rakibe
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle